| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Almighty Johnsons (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Almighty Johnsons (2011)Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2013 u 16:19 |
|
The Almighty Johnsons (2011) Produkcija: South Pacific Pictures Žanr: Fantazija / Komedija / Drama Autor: James Griffin, Rachel Lang Država: New Zealand Jezik: Engleski Uloge: Emmett Skilton ... Axl Johnson
Serija "Svemogući Džonsonovi" prati doživljaje neobične novozelanske porodice. Aksel Džonson na svoj 21 rođendan otkriva da su on i njegova četri brata reinkarnacija nordijskih bogova, ali je problem u tome što nemaju potpunu kontrolu nad svojim moćima. Pošto je on reinkarnacija vrhovnog boga Odina zadatak mu je da obnovi moći svoje porodice i da pronađe reinkarnaciju Odinove žene, Frig. Celu stvar komplikuju božanstva koja ne žele da oni steknu moći koje će biti superiorne i naravno reinkarnacija glavnog negativca među Nordijskim bogovima, Lokija. Prevod najavio nebojsa66 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2014 u 07:43 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |