| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Le Jouet Aka The Toy (1976) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Le Jouet Aka The Toy (1976)Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2013 u 01:03 |
|
Le Jouet (1976) * The Toy * ![]() IMDb Režija: Francis Veber Scenarij: Francis Veber Žanr: Komedija Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 95 min Pierre Richard ... François Perrin Michel Bouquet ... Pierre Rambal-Cochet Fabrice Greco ... Eric Rambal-Cochet Jacques François ... Blénac Daniel Ceccaldi ... Le père de famille Charles Gérard ... Le photographe Michel Aumont ... Le directeur du magasin Suzy Dyson ... Madame Rambal-Crochet Bogati, despotski industrijalac Rambal-Cochet, vlasnik prodavaonice igračaka dovede svog sina Erica u trgovinu da si izabere šta god poželi. Eric odabere Françoisa Perrina, novinara koji je na obilasku trgovine zbog svog članka. Pošto je Rambal-Cochet i vlasnik novina, Françoisa nastavi sa ovom maskeradom. Američki režiser Richard Donner je 1982 napravio istoimeni remake ovog francuskog filma sa Richard Pryorom u glavnoj ulozi. NAGRADE: 1977: César Awards, France Tri nominacije Prevod je uradio drvebra TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |