| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mayor Aka The Major (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mayor Aka The Major (2013)Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2013 u 22:19 |
|
Mayor (2013) * The Major * ![]() IMDb Režija: Yuri Bykov Scenarij: Yuri Bykov Žanr: Akcija, Krimi, Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 99 min Yuri Bykov Ilya Isayev Dmitriy Kulichkov Boris Nevzorov Irina Nizina Kirill Polukhin Denis Shvedov Žena policijskog majora Sergeja Soboljeva se je porodila i on požuri u bolnicu. Na zaleđenom putu udari šestogodišnje dijete koje je bilo sa majkom. Pred Sergejom su dva izbora ili će se prijaviti i riskirati zatvor, ili će zloupotriyebiti svoj položaj i zataškati slučaj. Sergej reagira instiktivno, ali to će usloviti seriju smrtnih slučajeva. Kada ga savijest počne progoniti, odluči se prijaviti ali će biti prekasno. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2021 u 17:00 |
|
Odlican film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |