| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gespenster Aka Ghost (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gespenster Aka Ghost (2005)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2013 u 17:29 |
|
Gespenster (2005) * Ghost * ![]() IMDb Režija: Christian Petzold Scenarij: Harun Farocki, Christian Petzold Žanr: Drama Jezik: Njemački Francuski Država: Njemačka, Francuska Trajanje: 85 min Julia Hummer ... Nina Sabine Timoteo ... Toni Marianne Basler ... Francoise Aurélien Recoing ... Pierre Benno Fürmann ... Oliver Anna Schudt ... Kai Claudia Geisler ... Heimleiterin Philipp Hauß ... Mathias Victoria Trauttmansdorff ... Mathias' Mutter Peter Kurth ... Vorarbeiter Film prikazuje dva dana i jednu noć u životu siročeta, tinejdžerke Nine koja živi u dječjem domu. Nina je sramežljiva i povučena i živi u prošlosti, koju dijeli sa svojim dnevnikom. Upoznaje Toni, mladu ženu koja živi na ulici i koja je njena sušta suprotnost, Toni samo želi preživjeti sadašnjost. NAGRADE: 2005: Berlin International Film Festival Christian Petzold, nominacija nagrade Zlatni Medvjed 2005: Schwerin Art of Film Festival Christian Petzold, dobitnik nagrade "Findling" 2006: German Film Critics Association Awards Christian Petzold, dobitnik nagrade za najbolji film Prevod je uradio ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |