| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Comes a Bright Day (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Comes a Bright Day (2012)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2013 u 17:22 |
|
Comes a Bright Day (2012) ![]() IMDb Režija: Simon Aboud Scenarij: Simon Aboud Žanr: Romansa Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 91 min Timothy Spall ... Charlie Morgan Imogen Poots ... Mary Bright Craig Roberts ... Sam Smith Ben Cura ... Mr. Sullivan Geoff Bell ... Mr. Morgan Sibeal McGuinne ... Mrs. Lieberman Josef Altin ... Clegg Kevin McKidd ... Cameron Lee Whitlock ... Ticket Tout Anthony Welsh ... Elliot Romantični triler čija radnja je postavljena tijekom oružane pljačke u jednoj od londonskih najekskluzivnijih draguljarnica. Sam Smith je pametan, ambiciozan i zgodan portir u hotelu sa 5 zvjezdica, koji želi otvoriti vlastiti restoran. Jednog naizgled sasvim običnog dana, iznenada se nađe u opasnoj talačkoj situaciji prilikom pljačke ekskluzivne draguljarne sa lijepom Mariom i njenim ratobornim starijim šefom Charlijem. Prevod je najavio jovandekab |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2013 u 18:41 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |