| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Truth About Emanuel (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Truth About Emanuel (2013)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 19:00 |
|
The Truth About Emanuel (2013) ![]() IMDb Režija: Francesca Gregorini Scenarij: Francesca Gregorini Žanr: Drama, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 96 min Jessica Biel ... Linda Kaya Scodelario ... Emanuel Jimmi Simpson ... Arthur Aneurin Barnard ... Claude Frances O'Connor ... Janice Alfred Molina ... Dennis Sam Jaeger ... Thomas Anne Ramsay ... Female Customer Spencer Garrett ... Officer Ted Jonathan Schmock ... Sam Cooper Thornton ... Attorney Emanuel je sedamnaestogodišnja djevojka koja se još uvijek muči sa činjenicom da je njezina majka umrla prilikom poroda. U njezino susjedstvo se useljava tajanstvena žena koja fizički snažno liči na Emanuelinu mrtvu majku te ona postane potpuno opsjednuta njome. S ponudom da čuva njezino novorođeno dijete, Emanuel ulazi u krhak, fiktivan svijet u kojem će se granice između mašte i zbilje zamagliti. Prevod je uradio Minal TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
zele
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 01.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 58 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 03:27 |
|
Film totalno bezvezan. Ocekujes da ce nesto biti a ono nista.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |