Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lexmark 2250
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lexmark 2250

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Pao sistem, moćel se oporavit to
Izbor Glasova Statistika ankete
0 [0,00%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
jusuf-bosnjo-kirbid View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jusuf-bosnjo-kirbid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lexmark 2250
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 11:03
U radu pao mi sistem na štampaču, lexMark 2250, kako se obnavlja sistem, PC ga neočitaje a na displeju štampača piše eror sistem, kada ga upalim, Help LP
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 12:45
Deinstliraj ga iz kontrol panela, skini novi drajver za  lexmark 2250, instaliraj ga i trebalo bi da šljaka.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jusuf-bosnjo-kirbid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 17:56
Thumbs Up Al imam njegove originalne inst.cd i to sam probao uradit, čak sam i opr.sistem obnovio i išao na xp3 pa sam menjao sve ulaze za usb, mo  ti data ga ne očitaje. Jer gad god ga upalim izbaci eror code i neke  brojeve. LP
Na vrh
suncani View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suncani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 18:01
Ima li i štampač firmware kao i recimo DVD čitač/rezač? Ja stvarno ne znam ali pogledaj ako ima to ti jedino može pomoći, jer po tvom opisu problem ti neće riješiti obični drajveri, jer ti je crknuo sistem štampača, kao kad padne operativni sistem na PC :)
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 18:16
Koji ti error code izbaci?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jusuf-bosnjo-kirbid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 19:53
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jusuf-bosnjo-kirbid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 20:25
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jusuf-bosnjo-kirbid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 21:56
 LP svima koji su mi izišli u susret, no nakon kraćeg pregleda otrio sam da mi je vaš savjet spasio džep, kupit ću novi. HV.Thumbs Up
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2013 u 22:22
Da li si pokušao raditi iz Safe moda? Ja svoju staru trojku samo što nisam čekićem udarao, šta sam joj sve radio. Da sam tako odustajao svaki puta...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,205 sekundi.