Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - My Cousin Vinny (1992)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

My Cousin Vinny (1992)

My Cousin Vinny

My Cousin Vinny (1992)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Moj rođak Vinny

Godina:

1992

Žanr:

kriminalistički, komedija

Trajanje:

120 min

Režija:

Jonathan Lynn

Scenarij:

Dale Launer

Glavne uloge:

Joe Pesci
  >  Vinny Gambini
Marisa Tomei
  >  Mona Lisa Vito
Fred Gwynne
  >  Judge Chamberlain Haller
Ralph Macchio
  >  Bill Gambini
Maury Chaykin
  >  Sam Tipton
Chris Ellis
  >  J.T.
Bruce McGill
  >  Sheriff Farley
Paulene Myers
  >  Constance Riley
Austin Pendleton
  >  John Gibbons
James Rebhorn
  >  George Wilbur
Michael Simpson
  >  Neckbrace
Lane Smith
  >  Jim Trotter III
Lou Walker
  >  Grits Cook
Mitchell Whitfield
  >  Stan Rothenstein
Raynor Scheine
  >  Ernie Crane

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: My Cousin Vinny (1992)
    Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2013 u 20:19
My Cousin Vinny (1992)

Žanr: Krimi komedija
Trajanje: 120 min
Država: Amerika
Jezik: Engleski

Režija: Jonathan Lynn
Scenario: Dale Launer

Uloge:

Joe Pesci ... Vinny Gambini
Ralph Macchio ... Bill Gambini
Marisa Tomei ... Mona Lisa Vito
Mitchell Whitfield ... Stan Rothenstein

Dvojica tinejdžera iz Njujorka putuju na jug Sjedinjenih američkih država kako bi nastavili studije, 
međutim, dolaze samo do Alabame gde ih spletom nesrećnih okolnosti optužuju za teško ubistvo. 
U nedostatku 50.000 dolara koliko bi koštao dobar advokat, za pomoć se obraćaju rođaku Viniju, 
neiskusnom mladom advokatu koji gotovo da nije kročio u sudnicu. Rođak Vini prihvata prihvata slučaj 
i odlazi u Alabamu kako bi im pomogao. Na putu ka Alabami, Vinija prati iritantna, nametljiva ženica 
koja će dodatno zakomplikovati ionako lošu situaciji u kojoj se Vinjevi rođaci nalaze.

Marisa Tomei je osvojila Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu u ovom filmu.  izvor: tvprogram

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 13:47
Prastara, ali ko vino. Ili Vinny.

Još više sam se nasmijao sada s jednom nogom u grobu (svi preko 30) nego nekad davno kad sam ga prvi put gledao skupa s brojem 1.

Ne shvaćam ni sam zašto mi je ovaj film ovako dobar, čime me toliko šarmirao. Pa mislim... Uopće ne volim Pescija.
Nek mi netko, molim vas, otkrije što je to magično što ovaj fima, a ostale "urnebesne" komedije koje me ne uspiju nijednom nasmijati - nemaju.

Mastwoč.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 22:28
Potpisujem sve što si rekao.
Plus ja volim Pescija a Marisa Tomei je briljantna.
Predivan filmčić iz nekih mnogo lepših vremena.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2022 u 07:57
Dva puta sam ga odgledao, podjednako me je zabavio oba puta, Da, i meni je ok Joe Pesci kao glumac, a slažem se sa payutti i da je Marisa Tomei odlična, a njih dvoje kao par u filmu su mi jako simpatični. U svakom slučaju preporuka.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2022 u 10:29
Jedan od retkih filmova koje uvek mogu onako usput da pogledam,svi su stvarno odlicni.Nema vise takvih komedija 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2022 u 10:35
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Nek mi netko, molim vas, otkrije što je to magično što ovaj fima, a ostale "urnebesne" komedije koje me ne uspiju nijednom nasmijati - nemaju.

Nije baš odgovor, pre moj doživljaj da je po sredi upravo taj šarm filma, dok i sam Vinny ima nešto (nekadašnje) balkansko, burazersko, "lako ćemo" u sebi, sve može podsetiti na ton jugo-filmova a Vinny na nekoga koga bi igrao Bora Todorović npr 😄

Mada i bez blesavih paralela, ne govori nam o dogodovštinama kakvih nadmenih profesionalaca koji su vični svemu, već o "streetwise" muvari, nekome ko veze nema sa čime se susreće, te uči usput, zajedno sa gledateljima. Podrška gomile sjajnih epizodista samo doprinosi šarmu. Marisa je sexy pametnica, ko nju ne bi vodio kući taj nije ni za manastir.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.