| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
My Cousin Vinny (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: My Cousin Vinny (1992)Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2013 u 20:19 |
|
My Cousin Vinny (1992) ![]() Žanr: Krimi komedija Trajanje: 120 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Jonathan Lynn Scenario: Dale Launer Uloge: Joe Pesci ... Vinny Gambini Ralph Macchio ... Bill Gambini Marisa Tomei ... Mona Lisa Vito Mitchell Whitfield ... Stan Rothenstein Dvojica tinejdžera iz Njujorka putuju na jug Sjedinjenih američkih država kako bi nastavili studije, međutim, dolaze samo do Alabame gde ih spletom nesrećnih okolnosti optužuju za teško ubistvo. U nedostatku 50.000 dolara koliko bi koštao dobar advokat, za pomoć se obraćaju rođaku Viniju, neiskusnom mladom advokatu koji gotovo da nije kročio u sudnicu. Rođak Vini prihvata prihvata slučaj i odlazi u Alabamu kako bi im pomogao. Na putu ka Alabami, Vinija prati iritantna, nametljiva ženica koja će dodatno zakomplikovati ionako lošu situaciji u kojoj se Vinjevi rođaci nalaze. Marisa Tomei je osvojila Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu u ovom filmu. izvor: tvprogram |
|
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 13:47 |
|
Prastara, ali ko vino. Ili Vinny. Još više sam se nasmijao sada s jednom nogom u grobu (svi preko 30) nego nekad davno kad sam ga prvi put gledao skupa s brojem 1. Ne shvaćam ni sam zašto mi je ovaj film ovako dobar, čime me toliko šarmirao. Pa mislim... Uopće ne volim Pescija. Nek mi netko, molim vas, otkrije što je to magično što ovaj fima, a ostale "urnebesne" komedije koje me ne uspiju nijednom nasmijati - nemaju. Mastwoč.
|
|
![]() |
|
payutti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 22:28 |
|
Potpisujem sve što si rekao.
Plus ja volim Pescija a Marisa Tomei je briljantna. Predivan filmčić iz nekih mnogo lepših vremena. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2022 u 07:57 |
|
Dva puta sam ga odgledao, podjednako me je zabavio oba puta, Da, i meni je ok Joe Pesci kao glumac, a slažem se sa payutti i da je Marisa Tomei odlična, a njih dvoje kao par u filmu su mi jako simpatični. U svakom slučaju preporuka.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2022 u 10:29 |
|
Jedan od retkih filmova koje uvek mogu onako usput da pogledam,svi su stvarno odlicni.Nema vise takvih komedija
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2022 u 10:35 |
Nije baš odgovor, pre moj doživljaj da je po sredi upravo taj šarm filma, dok i sam Vinny ima nešto (nekadašnje) balkansko, burazersko, "lako ćemo" u sebi, sve može podsetiti na ton jugo-filmova a Vinny na nekoga koga bi igrao Bora Todorović npr 😄 Mada i bez blesavih paralela, ne govori nam o dogodovštinama kakvih nadmenih profesionalaca koji su vični svemu, već o "streetwise" muvari, nekome ko veze nema sa čime se susreće, te uči usput, zajedno sa gledateljima. Podrška gomile sjajnih epizodista samo doprinosi šarmu. Marisa je sexy pametnica, ko nju ne bi vodio kući taj nije ni za manastir. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |