| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Great Barrier Reef (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
rambo975
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Mate'vac Status: Offline Points: 1247 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Great Barrier Reef (2012)Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2013 u 13:07 |
![]() ![]() Žanr: dokumentarna Jezik: engleski Narator: Monty Halls Veliki koralni greben je najveća živa struktura na Zemlji. Čine ga preko 3.000 različitih grebena, svaki sa jedinstvenim karakteristikama.Protežući se preko 2.000 km jasno je vidljiv iz svemira. Ali on čini samo 7% velikog Morskog parka, koji ima svoj ekosistem, sa najstarijom prašumom na svetu i brojnim raznovrsnim staništima uključujući lagunu koja je smeštena između grebena i kopna Australije. Veliki koralni greben je prepoznatljiv po svom vodenom svetu. Ima više životinja nego bilo gde na Zemlji. Preko 700 vrsta korala, 1.600 vrsta riba, 30 vrsta kitova i delfina, 3.000 vrsta mekušaca, 1.300 vrsta zglavlara i još mnogo toga... Pogledajte zašto je Veliki koralni greben proglašen jednim od 7 čuda prirodnog sveta, zašto ljudi iz svih krajeva sveta dolaze da ga obilaze i izučavaju i zašto životinje iz svih krajeva dolaze da se razmnožavaju i podižu svoje mladunce. Kroz emisiju nas vodi Monty Halls, morski biolog i ronilac pričajući nam neverovatne priče o ovom izvanrednom prirodnom čudu. Ažurirao rambo975 - 31.Srpanj/Jul.2014 u 21:51 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2013 u 18:37 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
rambo975
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Mate'vac Status: Offline Points: 1247 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2013 u 18:56 |
|
Super mini-serija, preporuka ljubiteljima prirode. Uživajte! ![]() Ažurirao rambo975 - 05.Studeni/Nov.2013 u 21:46 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |