| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
SIN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Tema: "Posuđivanje" titlova i samoreklamaObjavljeno: 03.Studeni/Nov.2013 u 11:19 |
|
Nadam se da je dobar (pod)forum, nisam baš ovdje često. Vrlo mi je "interesantno" vidjeti da netko postavi moj titl prije mene samog. http://titlovi.com/titlovi/daglicht-172330/ je zapravo titl preuzet s jednog drugog sajta. Ako baš netko želi mogu mu dati točan link, ali mislim da to svatko s ove stranice zna i sam naći. Pitam se, zašto bih onda uopće bio članom ovdje. Stavim tamo, titl se pojavi i ovdje. Cool. A još je čudnije kad vidim da se valjda u sve titlove ubacuje samo-reklama. Sorry, gospodo, ali to nije u redu. Ja titl nisam napravio da bi se netko preko njega reklamirao. A ako će netko sad ići gledati koliko sam titlova uloadao naći će jedan (1). Neka ne bude zbunjen, moglo ih je danas biti i deset. Neka ih netko prebaci s druge stranice i eto ih. Meni ušteđeno vrijeme. A pošto vas sve ovo neće sprijećiti u "obilježavanju" svakog titla ... Bye. |
|
![]() |
|
dum-spiro-spero
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2013 u 12:07 |
|
Moram reagirati na ovo jer i meni se desila ista stvar samo sa suprotne strane. Moje titlove odavde su skidale da tako kažem, konkurentske stranice ( iako takve zapravo ne postoje). Svi mi ovdje i "tamo" prevodimo radi osobne satisfakcije, a ne radi samopromocije. Ako u tvom slučaju to znači nešto drugo, preporučam ti da promijeniš zanimanje i da ideš prevoditi profesionalno, gdje će se zaštititi tvoja autorska prava. Kako je jednom lijepo rekla jedna naša članica, većina nas ovdje prevodi da se riješi osobnih frustracija, ili na poslu ili doma, i da na neki način pobjegnemo od stvarnosti, a u prvom redu da se zabavimo i nešto novo naučimo.
Lijepi pozdrav
. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2013 u 12:50 |
|
Odgovorit ću i ujedno zatvoriti ovu raspravu jer je već više puta prožvakana.
Otkad je interneta svjedoci smo da netko postavi nešto negdje i onda se to pojavi na još nekim mjestima. Dok takve stvari ne budu regulirane na svjetskoj razini bespredmetno je uopće razgovarati o tome. Pitaš se zašto bi bio član ovdje? Siguran sam da si se svojevoljno registrirao tj. da ti nitko nije prijetio da se moraš registrirati ovdje. Isto tako svojevoljno nas možeš i napustiti. Što se tiče "samoreklamiranja", kad si se svojevoljno registrirao pristao si na pravila tako da smo i to riješili. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |