Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Crime Story (1986)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Crime Story (1986)

Crime Story

Crime Story (1986)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1986

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

60 min

Autor:

Gustave Reininger
, Chuck Adamson

Glavne uloge:

Dennis Farina
  >  Lt. Mike Torello
Paul Butler
  >  Det. Walter Clemmons
Billy Campbell
  >  Det. Joey Indelli
Steve Ryan
  >  Det. Nate Grossman
Stephen Lang
  >  Atty. David Abrams
Tony Denison
  >  Ray Luca
Bill Smitrovich
  >  Sgt. Danny Krychek
John Santucci
  >  Pauli Taglia
Joseph Wiseman
  >  Manny Weisbord
Jon Polito
  >  Phil Bartoli
Darlanne Fluegel
  >  Julie Torello
Ted Levine
  >  Frank Holman
Johann Carlo
  >  Cori Luca
Bill Smitrovich
  >  Det. Danny Krychek
Andrew Dice Clay
  >  Max Goldman

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Crime Story (1986)
    Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2013 u 20:54

Crime Story (1986)

Žanr:
kriminalistička, drama, misterija

Uloge: Dennis Farina, Bill Smitrovich, Steve Ryan, Billy Campbell, Paul Butler, Tony Denison, Stephen Lang

Jezik: engleski

Radnja:

Čikago, 1963. godina. Poručnik Majkl Torelo rukovodi jedinicom za suzbijanje teških delikata, čiji je cilj hvatanje najopasnijih kriminalaca u gradu. Jedan od njih je Rej Luka, mladi ambiciozni huligan koji želi bogatstvo i moć po svaku cenu. Dok se Luka penje na lestvici organizovanog kriminala, ostavljajući za sobom žrtve, Torelo postaje sve odlučniji da ga privede licu pravde.

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Black_Ninja View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black_Ninja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2015 u 15:49
Fenomenalna serija steta sto je niko ne prevodi! :(
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2015 u 17:39
Namjeravao sam u nekoliko navrata, ali od kad mi je riknuo zadnji HDD ne da mi se trenutno skidatii zatrpati hard s 20-ak GB.
No, do kraja godine - tko zna...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2015 u 21:39
stvarno šteta što rts ne pusti ovo ponovo

Crime Story je prikazivana na RTS2 (Radio Televizija Srbije) krajem 2007. godine (oktobar-decembar) u lošem terminu, radnim danima, iza ponoći (nekad i poslije 01:00).
Seriju je producirao Michael Mann i ima sličnosti sa njegovim filmovima (naročito sa ''Heat'', ''Manhunter'' i ''Colateral''), a osim njega pojedine epizode su radili slavni reditelji poput Abela Ferrare (pilot epizoda), Petera Medaka (poslednja epizoda prvog ciklusa), Garya Sinisea, Bill Dukea, Mimi Leder...
Pored stalne glumačke postave koju predvodi sjajni Dennis Farina (prije ove serije je 19 godina radi u policiji), tu su i mnogi poznati glumci kao gosti. Većina njih su bili malo poznati u to doba: Kevin Spacey, Julia Roberts, Michael Madsen, Christian Slater, Gary Sinise, Ving Rhames, Stanley Tucci, David Caruso, Vincent Gallo, Ted Levine, Elias Koteas, Pam Grier, Michael Jeter, Laura San Giacomo, Billy Zane, i mnogi drugi.
I sada, 20-tak godina kasnije serija izgleda kvalitetnije od većine sličnih. Jedna je od prvih serija ovog tipa kod koje karakterizacija likova nije crno-bijela. Osim na kasnije slične serije, uticala je i na kriminalističke filmove 90-tih (čak i na Tarantina, čini mi se).
Na vrh
aleksandar83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2018 u 23:05
 super je serija.

Ažurirao cersei - 18.Travanj/Apr.2018 u 23:24
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2018 u 02:47
  Serija je nezaboravna. Od uvodne špice, muzike pa do samog kraja. Gledao sam je kao klinac i gkedao bih i reprizu na tv-u da sam znao.
Na vrh
dzems0 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzems0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2021 u 20:57
Serija je zaista nezaboravna. Ja sam je takođe pratio kao klinac i uvodna špica mi je ostala urezana u pamćenju. Sad kad sam ušao ne bi li skinuo titlove, ostao sam zatečen saznanjem da nema prevoda. Nadam se da će se to u skorije vreme promeniti...
Na vrh
energizer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj energizer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2021 u 02:00
Serija koliko vidim nema okacen prevod? Fantasticna serija, gledao sam je kao klinac. Jel moguce da nema prevoda. Sjecam se isla je petkom poslije dnevnika. Kakva serija, gledao bih je opet.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2021 u 23:58
Originalno postovano od strane energizer energizer piše:

Serija koliko vidim nema okacen prevod? Fantasticna serija, gledao sam je kao klinac. Jel moguce da nema prevoda. Sjecam se isla je petkom poslije dnevnika. Kakva serija, gledao bih je opet.
Možda bi vredelo postaviti zahtev za prevod, ovde     ko zna...  možda upali. Wink   LOL

Na vrh
alen-jadrijev View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj alen-jadrijev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2026 u 20:20
Upravo sam se uhvatio maratonskog posla i počeo lagano prevoditi obje sezone ove odlične serije. Ima ukupno 44 epizode, neće ići brzo... zbog mog redovnog posla kojeg obavljam, ali kad kompletno završim sve sezone, objavit ću sve u paketu. Vidim da nisam jedini koji bi je opet ponovo gledao i to će biti moj poklon za sve istomišljenike i nostalgičare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.