Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SkyStar 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SkyStar 2

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Undertaker View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SkyStar 2
    Objavljeno: 17.Svibanj/May.2005 u 09:25
Dali se isplati kupiti skystar 2  ili ne??
John Cena - The WWE Champion
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2005 u 13:41

Na Pametno Pitanje Evo Ti Pametan Odgovor DA I NE

Na vrh
nikce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2005 u 15:54
ja sam ja kupio i iskreno da ti kazem odusevila me je.
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2005 u 16:51
Originalno postovano od strane nikce nikce piše:

Nisi jedini, meni je isto odlična
--ChainGang Soldier--
Na vrh
tictactoe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tictactoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2005 u 21:47
Originalno postovano od strane X Zero X Zero piše:

Originalno postovano od strane nikce nikce piše:

Nisi jedini, meni je isto odlična

koliko ''to'' košta???
i want He-man movies
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2005 u 22:08
624kn
traxdata888@hotmail.com
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2005 u 22:20
Kolikom brzinom skida sa neta?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2005 u 23:02
DA to imene zanima kolko košta mjesečno ili godišnje pretplata
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2005 u 12:28
Možeš se pretplatiti ali to se mora platit neznam koliko, a bokje ti je imaš na forumima ilegalno da skineš kodove za zaključane programe
Na vrh
killer047 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj killer047 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 18:46
dakle platiš 624 i sve ostalo je free???
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 19:42
Yeah
Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 01:01
ostatak kodiran progama je free... inače joj se cijena kreće oko 450kn...
internet se naplaćuje, brzine mogu doseć one dsl-a...
što se tiče praćenja sat programa više mi se sviđala sky star 1 koja je i sad skuplja i košta 1000kn, ali uz svoje opcije za data prijem sky star 2 postaje nešto što je isplativije i bolje od tv kartice...
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 20:17
nije baš sve free, imaš još par zaštita koje nisu hackirane kao viacess 1.5, nagravision 2...
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Mr.Remba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mr.Remba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2005 u 23:22
preko kojeg programa ja najbolje gledati sat tv i preko kojeg se mogu otkoditarti??
Mr.Remba
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 00:54
graskograd, zasto bi bila bolja satelitska kartica od TV kartice? za nekoga tko treba nase programe ja ok, a najbolje je imati obje, buduci da su HRT i slicni kodirani.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 10:28
Najbolji program za gledanje sat televizije ja ProgDVD. Njegov folder ubaciš ključeve i voala rade zaključani programi. Ali trebaš imati s2emu za čitanje kodova
Na vrh
Mr.Remba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mr.Remba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 15:19
A gdje mogu skinit ključeve, i taj s2emu? I bude li šta dobrih programa s filmovima? kao HBO ili SkyMovie i slično?
Mr.Remba
Na vrh
nikce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 16:18
s2emu mozes skinuti sa www.fun-files.ws, a sto se tice dobrih kanala tu su multivision i tps, kao i prima fila,ali oni su zakljucani najsavremenijim metodama skremblovanja
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 21:46

Prima fila je dobro zaštićen, ali uskoro se nadamo da će se probit Sky Italia

Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2005 u 16:03
Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

graskograd, zasto bi bila bolja satelitska kartica od TV kartice? za nekoga tko treba nase programe ja ok, a najbolje je imati obje, buduci da su HRT i slicni kodirani.

govorim načelno
u istom su rangu cijena, na tv kartici možeš ulovit pet šest programa (upitne kvalitete) dok sa satelitskom karticom možeš odgledati i snimiti stotine tv programa ...
a ako baš želiš snimat zemaljski tv program odradiš to s vcr-om i onda proradi VIVO na grafulji
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.