| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Germ (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Germ (2013)Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2013 u 19:23 |
|
Germ (2013) ![]() IMDb Režija: J.T. Boone, John Craddock Scenarij: J.T. Boone Žanr: Akcija, Drama, Horor Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 81 min Marguerite Sundberg ... Brooke Michael Flores ... Max Mark Chiappone ... Stu Beth Pratt ... Karen Zoe Miller ... Steph Bernard Setaro Clark ... Davidson Jody Pucello ... Cooper Alyssa Coan ... Krissy Vanessa Smith ... Kim Brendan Nagle ... Chad Michael Essi ... Dykes Lynette Dixon ... Mrs. Brewer Vojni pokušaj da sruši satelit iz orbite, oslobađa svemirsku epidemiju u udaljenom malom gradu. Zamjenik Max Brody i njegova djevojka Brook moraju izboriti svoj put kroz vojsku zaraženih sugrađana i vojnika kako bi spasili sebe i svoje voljene od prerane i užasne smrti. Kada kanibalizam postane zaraza, hoće li i najjači preživjeti? Prevod je uradio Navoj TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |