| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Legenda No. 17 Aka Legend No. 17 (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Legenda No. 17 Aka Legend No. 17 (2013)Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2013 u 18:54 |
|
Legenda No. 17 (2013) * Legend No. 17 * ![]() IMDb Režija: Nikolay Lebedev Žanr: Biografija, Drama, Sport Jezik: RUski Država: Rusija Trajanje: 134 min Danila Kozlovsky ... Valery Harlamov Darya Ekamasova Darya Ekamasova ... Tatyana Oleg Menshikov ... Tarasov Alejandra Grepi ... Begoña Vladimir Menshov Svetlana Ivanova ... Irina Denis Serdyukov ... Alexandr Maltsev Javier Alcina ... Miguel U septembru 1972. godine, hokejaška reprezentacija Sovjetskog Saveza priprema se za utakmicu stoljeća u Montrealu protiv kanadskih profesionalaca iz NHL-a. Tijekom priprema, pod hokejaškim nebom pojavit se jedno novo ime: Valery Harlamov. Sa brižnim savjetima čuvenog trenera Anatolija Tarasova, i njegovim zaštitnim znakom brojem 17, uskoro postaje svjetski poznat i nadahnuće za sve koji vole hokej. Prevod je uradio tplc TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2024 u 08:05 |
|
Sasvim je to ok...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |