| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ambushed (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ambushed (2013)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2013 u 18:20 |
|
Rush (2013) * Hard Rush aka Ambushed * ![]() IMDb Režija: Giorgio Serafini Scenarij: Agustin Žanr: Akcija, Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 96 min Dolph Lundgren ... Maxwell Vinnie Jones ... Vincent Camastra Randy Couture ... Jack Reiley Gianni Capaldi ... Eddie Carly Pope ... Beverly Susie Abromeit ... Kathy Daniel Bonjour ... Frank Holly Lynch ... Vicky Cinthya Bornacelli ... Ashley Michael Rivera ... Agent Haraday William McNamara ... Agent Waters Ken Lally ... Hitman #1 Jake Jacobson ... Jake the Doorman LaDon Drummond ... Captain Johansen Cody Davis ... Drug Pusher Domiziano Arcangeli ... Madsen U Los Angelesu Maxwell, agent DEA vodi operaciju protiv međunarodnog krijumčarenja kokaina koju vodi ozloglašeni kriminalac Vincent Camastra. Kad pošalje svoju ljubavnicu, također DEA agenticu Beverly na tajni zadatak, za Maxwella slučaj postane osoban i on se nađe u borbi protiv nemilosrdnog ubojice i korumpiranih policajaca u želji da ih dovede pred lice pravde. Niskobudžetni akcijski triler 'Rush' poznat je još i pod naslovima 'Hard Rush' za Britansko tržište, i 'Ambushed' za Američko tržište. Prevod je najavio bighunter |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
deda vlada
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 77 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2013 u 09:03 |
|
HVALA UNAPRED!
|
|
|
Uvek znam ono sto neznam
|
|
![]() |
|
deda vlada
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2013 u 16:05 |
|
Jedva čekam prevod, jeste da je niskobudžetni film ali je interesantan, žalim što nisam učio Engleski da mi netreba titl.
|
|
|
Uvek znam ono sto neznam
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2013 u 16:14 |
|
Počeo sam da mrzim ovaj film ioko ga nisam ni pogledao. Ne mogu da dočekam onaj šravi ovogodišnji Rush, a ovaj me cima sa ripovima.
|
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
deda vlada
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2014 u 18:55 |
|
Da li je bighunter yaboravio na ovaj prevod sto ga je najavio_
|
|
|
Uvek znam ono sto neznam
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 01:06 |
|
Prevod je najavio NikolaJe ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 22:45 |
|
Prevodi
Uživajte! Film je mnogo bolji nego što sam očekivao. Lična ocena 9. Nije 10 jer psuju kao kočijaši. ![]() Ima baš lepu poruku: Kako biti što bolji narko diler... ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |