| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lek Aka Leak (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lek Aka Leak (2000)Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2013 u 20:59 |
|
Lek (2000) * Leak * ![]() IMDb Režija: Jean van de Velde Scenarij: Jean van de Velde, prema vlastitom romanu Žanr: Akcija, Krimi, Triler Jezik: Nizozemski Država: Nizozemska Trajanje: 105 min Cas Jansen ... Eddy Ricky Koole ... Ria Thomas Acda ... Franco Victor Löw ... Jack Gijs Scholten van Aschat ... Ferdinand de Wit Lou Landré ... politiechef Berg Jacob Derwig ... Patrick Ton Kas ... Haveman Jacqueline Blom ... Gynaecologe Loes Wouterson ... Wachtcommandant Ad Knippels ... Agent Erik Leak ili Lek (Cinkaroš ili Curenje) je priča o korupciji u policiji, zbog koje nikako da se odlučno suprostavi organizovanom kriminalu. Cinkaroš onemogućava hvatanje veće količine heroina. Mladi policajac sreće prijatelja iz detinjstva. Ispostavlja se da je prijatelj u samom vrhu bande. Iz policije počinje da cure informacije i životi policajca i njegovog drugara su u opasnosti. U filmu dominira smrtonosna mreža laži, izdaje, osvete i zločina. U pojedinim trenutcima se čini da je sve van kontrole. Ima brutalnih scena, pa nije poželjan za mlađe gledaoce. N A G R A D E: 2000: Nederlands Film Festival Jean van de Velde, dobitnik nagrade za najbolji film, scenarij i režiju Victor Löw, dobitnik nagrade za najboljeg glumca Dvije nominacije 2001: Pula Film Festival Jean van de Velde, dobitnik nagrade Zlatna Arena Tekst za najavu je uradio sipa Prevod je najavio sipa |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2013 u 15:40 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2017 u 15:46 |
|
Dobar film. Preporucujem
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |