| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Monetizacija na youtubu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Monetizacija na youtubuObjavljeno: 28.Rujan/Sep.2013 u 18:51 |
|
Kao što neki već znaju, prije dvije godine sam otvorio yt kanal. Na početku sam postavljao video tutorijale, a kasnije dokumentarce. Elem, danas sam malo guglao u vezi adsensa...Stvar je u tome što u BiH nemate opciju za aktiviranje unovčavanja reklama. Ja, pametan, dosjetim se i promjenim zemlju u Veliku Britaniju. I odmah se aktivira opcija. Yt mi je monetizovao neke klipove. E sad...za isplatu morao sam otvoriti adsens nalog. I tu stavim da živim u BiH, adresu...Sad me zanima, da li će skontati da se podaci ne slažu?
Uopšte, da li neko ima iskustva sa ovim? ![]() |
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2013 u 15:57 |
|
Sada su mi poslali da sam postao youtube partner. Čekam da mi adsense odobri nalog.
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2013 u 15:36 |
|
Odobren i Adsens nalog. Još samo da se snađem oko ovih podešavanja, pa da zgrnem lovu!
Ako se forum želi reklamirati... |
|
![]() |
|
Grof
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
aka Grof Dracula Pridružen: 25.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 150 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2013 u 15:53 |
|
Takođe posedujem nalog koji je povezan sa adsensom. Nije baš lako zaraditi, kao što izgleda. U principu jeste, samo moraš dobro da se načekaš, sem ako nemaš "razvijen" kanal. Baj d vej, pre par meseci, tačnije u julu sam podigao prvu zaradu, od nekih 75 evra i prošlo je sve fino, sem što moraš sačekati od 15-20 dana da ti stigne ček (postoji i brža dostava, ček stigne za 2-3 dana ali košta 15 evra) i posle toga proveru čeka u banci koja traje od 30 do 50 dana, sve zavisi od banke u kojoj podižeš. S tim, da se mali broj banaka time bavi. Konkretno sam u Srbiji ček unovčio u Intezi.
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2013 u 16:45 |
|
Super!
Daj link kanala. Ovo je moj kanal...http://www.youtube.com/user/MrDaky78 Da li je potrebno uraditi kakva dodatna podešavanja na Adsensu, pošto sam ja samo povezao sa youtubom kroz monetizaciju, i to je to. |
|
![]() |
|
Grof
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
aka Grof Dracula Pridružen: 25.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 150 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2013 u 17:05 |
|
Nije više ništa potrebno. Isplata ti ide automatski kada pređeš 70 evra.
Ustvari, treba da izvršiš potvrdu na adsens nalogu i kroz dve-tri
nedelje će ti stići pismo, na kom će biti potvrdni kod koji ćeš morati
uneti kao potvrdu na nalog.
http://www.youtube.com/user/hdtrailerplanet/ Ažurirao Grof - 30.Rujan/Sep.2013 u 17:08 |
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2013 u 17:28 |
|
Još mi, ako ti nije mrsko, objasni značenja kolona..
![]() |
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2013 u 17:29 |
|
Gdje trebam potvrditi? Možeš li slikati?
|
|
![]() |
|
Grof
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2013 u 17:53 |
|
Davno sam to odradio, iskreno da ti kažem, zaboravio sam. Ali, otprilike se sećam da je bilo uočljivo, crvenom bojom u gornjem desnom delu ekrana. A, što se tiče tih kolona i ja ih ne kapiram najbolje.
Uglavnom, sve zavisi od tih pregleda i klikova. Za oko 20.000 hiljada pregleda (tih na adsensu) i 256 klikova sam dobio između 10-20 evra. Neka ti to bude neka smernica, koliko bi mogao da dobiješ. To je to što bih ti znao reći. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |