| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Children of Leningradsky (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Children of Leningradsky (2005)Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2013 u 19:58 |
|
The Children of Leningradsky (2005) ![]() IMDb Režija: Hanna Polak, Andrzej Celinski Žanr: Dokumentarni, Kratki Jezik: Ruski Država: Poljska Trajanje: 35 min Dokumentarni film 'The Children of Leningradsky' je brutalno realan film o krizi djece beskućnika u Rusiji, intimni je portret djece koja žive na ulicama Moskve. Priča prati nekoliko djece od 8 do 13 godina i njihovu svakodnevnicu u kojoj prosjače ili se prostituiraju za novac. Mnogi imaju AIDS, hepatitis, kao i loša iskustva sa policijom i pedofilima. Noći provode spavajući na stubištima, kontejnerima, a u hladnim danima u podzemnim tunelima. Ipak, mnogi od njih misle da im je život na ulici bolji nego ono što su ga imali kod kuće. N A G R A D E: 2005: Academy Awards, USA Hanna Polak, Andrzej Celinski; nominacija nagrade Oscar za najbolji kratki dokumentarni film 2005: Cinemanila International Film Festival Hanna Polak, Andrzej Celinski; dobitnici nagrade za najbolji dokumentarni film 2005: International Documentary Association Hanna Polak, Andrzej Celinski; dobitnici nagrade za najbolji kratki dokumentarni film 2006: News & Documentary Emmy Awards Nominacija za najbolji dokumentarni film i montažu Prevod je uradio alex_nirvana TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |