| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Room and a Half (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Room and a Half (2009)Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2013 u 21:56 |
|
Poltory komnaty ili sentimentalnoe puteshestvie na rodinu (2009) * Room and a Half * ![]() IMDb Režija: Andrey Khrzhanovskiy Scenarij: Andrey Khrzhanovskiy, Yuri Arabov Žanr: Biografija, Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 130 min Alisa Freyndlikh ... Mother Sergei Yursky ... Father Grigoriy Dityatkovskiy ... Joseph Brodsky Artyom Smola Zhenya Oganjanyan Drama 'Room and a Half' režisera Andrey Khrzhanovsky inspirirana je životnim putem ruskog pjesnika Josipa Brodskog. Brodsky dobitnik Nobelove nagrade, rođen je 1940 g., Sovjetski Savez je bio prisiljen napustiti 1972, a umro je 1996. g. U vrijeme kada je dobio Nobelovu nagradu bio je već 15 g. u američkom egzilu. Khrzhanovsky nas vodi nazad u njegovu domovinu, i na putu dok prolazimo geografske granice i vremenske barijere, prati nas poezija Brodskog. Film je mješavina fantastike, animacije i filmskog žurnala. N A G R A D E: 2009: Karlovy Vary International Film Festival Andrey Khrzhanovskiy, dobitnik nagrade 'East of West' 2009: Mar del Plata Film Festival Andrey Khrzhanovskiy, dobitnik nagrade ACCA Jury Prevod je uradio preda10 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |