| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pazze di me (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pazze di me (2013)Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2013 u 16:03 |
|
Pazze di me (2013) ![]() IMDb Režija: Fausto Brizzi Scenarij: Fausto Brizzi, Marco Martani Žanr: Komedija Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 94 min Francesco Mandelli ... Andrea Paola Minaccioni ... Bogdana Chiara Francini ... Beatrice Loretta Goggi ... Vittoria Claudia Zanella ... Veronica Marina Rocco ... Federica Valeria Bilello ... Giulia Lucia Poli ... Nonna di Andrea Maurizio Micheli ... Portiere Gioele Dix ... Chirurgo padre di Giulia Flavio Insinna ... Padre di Andrea Margherita Vicario ... Roberta Andrea, jedini muškarac u svojoj ludoj obitelji prepunoj žena, (majka, tri sestre, baka) napokon upozna Giuliu, ženu svoga života. Budući da nijedna veza sa prethodnim djevojkama nije preživjela, zbog razornog utjecaja opsesivnih žena u njegovoj obitelji, Andrea slaže Giuliu da je siroče. No hoće li Andrea uspjeti u svojoj obmani? Prevod je uradio donatodibergamo TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |