| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Dyatlov Pass Incident Aka Devil's Pass (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Dyatlov Pass Incident Aka Devil's Pass (2013)Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2013 u 15:49 |
|
The Dyatlov Pass Incident (2013) * Devil's Pass * ![]() IMDb Režija: Renny Harlin Scenarij: Vikram Weet Žanr: Triler Jezik: Engleski Država: USA, Velika Britanija, Rusija Trajanje: 100 min Gemma Atkinson ... Denise Evers Matt Stokoe ... Jenson Day Richard Reid ... Sgt. Smirnov Holly Goss ... Holly King Luke Albright ... JP Hauser Jr. Ryan Hawley ... Andy Thatcher Anastasiya Burdina ... Holly Creature Valeriy Fedorovich ... Alya (20 Years) Nelly Nielsen ... Alya (73 Years) Jane Perry ... Professor Martha Kittles Nikolay Butenin ... Sergei Igor Kulachko ... Sgt. Tupelov Film koji nastoji da razotkrije tajanstvenu smrt devet sovjetskih skijaša u zavejanim planinama, 1959. godine. Do sadašnjih dana, njihova smrt važi za jednu od najbizarnijih misterija 20. veka. Ovaj film govori o grupi američkih sudenta koji su se uputili na Ural, u Rusiju, da bi razotkrili dugogodišnju tajnu. A, zapravo, te noći, dok je besnelo nevreme, a napolju se temperatura spustila na -30 Celzijusovih, NEŠTO je nateralo skijaše da gotovo goli pobegnu iz šatora svog logora u hladnoću. Prevod je najavio mita53 izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2013 u 16:08 |
|
Ovome se jako veselim, hvala Mita53
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2013 u 17:23 |
|
O tom događaju postoje čitavi sajtovi i svakave teorije, od lavine, tajnih sovjetskih baza do vanzemaljaca. Iz trejlera se vidi da ga režira ovaj notorni rusofob, ali imao je on i svetlih trenutaka u karijeri. Živi bili pa gledali.
Mito, kad će prevod, čekamo već sat vremena...
![]() |
|
![]() |
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2013 u 21:59 |
|
Eh, naravno, sranje od filma.
Mito, prevod i ovako i onako, morao bi da bude bolji s obzirom na tvoju reputaciju. Ali, nema veze, za ovu budalaštinu i ne treba bolje. Hvala za prevod i svako dobro! |
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2019 u 15:53 |
|
Mislim da je ovo najgori film koji sam gledao u zivotu .
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |