Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Komentiranje titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Komentiranje titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Komentiranje titlova
    Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2013 u 18:54
Kako sam primijetio da puno ljudi komentira istu poruku dva, tri pa čak i četiri puta na sajtu gdje se komentiraju titlovi odlučih ukazati na problem. Naime, kad se komentira titl sam komentar se ne prikaže nego kao da se osvježi stranica, vrati te na početak, ali ispiše sivim jedva čitljivim slovima poruku da je komentar zaprimljen i treba se tek onda osvježiti stranica da bi se on vidio. Mnogi odmah pomisle da im nije objavljen komentar. Pa je l' se može nešto napraviti po tom pitanju?

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2013 u 23:01
Ma može, ništa me ne pitaj...
Na vrh
Aleksa83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleksa83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2013 u 07:52
Bilo bi dobro ako mozete da uradite android aplikaciju za sajt Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.