| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Latcho Drom Aka Safe Journey (1993) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Latcho Drom Aka Safe Journey (1993)Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2013 u 17:42 |
|
Latcho Drom (1993) * Safe Journey * ![]() IMDb Režija: Tony Gatlif Scenarij: Tony Gatlif Žanr: Dokumentarni, Muzički Jezik: Francuski, Romski, Turski, Slovački, Rajastahani, Mađarski, Arapski, Španski Država: Francuska Trajanje: 103 min Francuski dokumentarni film o putovanju romskog naroda ispričana kroz prizmu muzičara i plesača iz Indije, Egipta, Turske, Rumunjske, Mađarske, Slovačke, Francuske i Španije. Francuski dokumentarni film 'Latcho Drom' vodi nas na putovanja od sjeverozapada Indije do Španije, ima malo dialoga i uglavnom sadrži muziku. Ovo putovanje traje više od godinu dana, od ljeta do jeseni, preko zime i proljeća, te nas putem univerzalnog jezika muzike upoznaje sa romskom kulturom. N A G R A D E: 1993: Cannes Film Festival Tony Gatlif, dobitnik specijalne nagrade 1996: National Society of Film Critics Awards, USA Dobitnik specijalne nagrade zbog avantgardnog i eksperimentalnog pristupa 1997: Montréal World Film Festival Tony Gatlif, dobirnik nagrade 'Grand Prix Special des Amériques' Prevod je uradio a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |