| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
We Are Legion: The Story of the Hacktivists (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: We Are Legion: The Story of the Hacktivists (2012)Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2013 u 18:45 |
|
We Are Legion: The Story of the Hacktivists (2012) ![]() IMDb Režija: Brian Knappenberger Scenarij: Brian Knappenberger Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA, Velika Britanija Trajanje: 93 min / UK:60 min Anon2World ... Himself Anonyops ... Himself - Anonymous Julian Assange ... Himself - Founder, WikiLeaks (archive footage) Aaron Barr ... Himself - Former chief executive, HBGary Federal Barrett Brown ... Himself Adrian Chen ... Himself - Editor, Gawker.com Stanley Cohen ... Himself - Defense lawyer (archive footage) Gabriella Coleman ... Herself - Researcher, McGill University Joshua Corman ... Himself Josh Covelli ... Himself Peter Fein ... Himself - Hacktivist Mercedes Haefer ... Herself Homocarnula ... Herself Gregg Housh ... Himself - Internet activist Tim Hwang ... Himself - ROFLCon Dokumentarni film o radu i verovanjima Anonymousa. Haktivisti koji se okupljaju pod nazivom Anonymous do sada su pokrenuli i ostvarili brojne akcije kojima su željeli upozoriti javnost i korisnike interneta na korumpirane vlade, nesigurne online servise te slične stvari, usporedo šireći glas i filozofiju slobodnog interneta. Pokretač i administrator ozloglašenog Internet foruma 4chan iz kojega je iznikao pokret Anonymous, je Christopher Pool, poznatiji kao moot. Poole je u internetskoj anketi Timea proglašen najutjecajnijom osobom današnjice, ostavivši iza sebe moćnike kao što su Barack Obama, Vladimir Putin i Oprah Winfrey. TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2019 u 21:39 |
|
Prijevod je uradio shomi22 👍
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |