| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Broken (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Broken (2012)Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2013 u 18:22 |
|
Broken (2012) ![]() IMDb Režija: Rufus Norris Scenarij: Mark O'Rowe, prema romanu Daniela Claya Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 91 min Cillian Murphy ... Mike Kiernan Tim Roth ... Archie Lily James ... Older Skunk Rory Kinnear ... Bob Oswald Denis Lawson ... Mr. Buckley Bill Milner ... Jed Lino Facioli ... Stephen Robert Emms ... Rick Buckley Zana Marjanovic ... Kasia Eloise Laurence ... Skunk Seeta Indrani ... Dr. Mortimer Nell Tiger Free ... Anna Rory Girvan ... Wayne Clare Burt ... Mrs. Buckley Priča o djevojčici iz zapadnog Londona čiji se život dramatično promjeni nakon što je bila svjedok brutalnog nasilja. Kada konačno nađe utjehu i zaborav u druženju sa Rickom, mirnim momkom iz susjedstva, stvari postanu još kompliciranije. NAGRADE: 2012: British Independent Film Awards Nagrada za najbolji britanski nezavisni film Rory Kinnear, nagrada za najbolju sporednu žensku ulogu Sedam nominacija Prevod je uradio SinisaMalbasic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2022 u 18:30 |
|
Gorka priča o odrastanju unutar naizgled finog komšiluka koji ispod te fasade uredne srednje klase nosi pregršt nestabilnosti i (često i ne tako) pritajenog nasilja. Dvanaestogodišnja Emili za prijatelja ima mentalno zaostalog starijeg mladića, te oca koji je često odsutan, naše gore list dadilju i njenog dečka koji je maloj Emili ujedno i nastavnik u školi, i ona svojim detinjim okama posmatra kako se ceo taj svet lagano gubi…Najkraće, da ne otkrivam previše te drame u i oko svih tih likova. Meni se, pored glume svih uključenih, svideo zapravo taj vedriji, nežniji deo odrastanja, prve ljubavi, prvih poljubaca, tog šunjanja po dvorištima ovih jedva dvanaestogodišnjaka, no zanimljiv mi je i taj sumorni deo svakodnevnice gotovo svakog susedstva, fini prikaz naravi i odnosa u porodici, školi, na ulici, među poznanicima. Malecka Eloise Laurence je fenomenalna, a njena klinačka ljubav sa dečkićem su mi nešto najslađe što sam video ove godine u filmovima (pisah ovo 2012.). Dobar! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |