| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Szürkület Aka Twilight (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Szürkület Aka Twilight (1990)Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2013 u 23:42 |
|
Szürkület (1990) * Twilight * ![]() IMDb Režija: György Fehér Scenarij: Friedrich Dürrenmatt, György Fehér Žanr: Krimi Jezik: Mađarski Država: Mađarska Trajanje: 105 min Péter Haumann ... Felügyelo János Derzsi ... K. Judit Pogány ... Overállos no Kati Lázár ... Anya István Lénárt ... Idegorvos Gyula Pauer ... Házaló Miklós Székely B. ... Apa László Németh ... Hadnagy István Fogarasi ... Rendorfonök Pál Hetényi ... Rendor Bivši inspektor je na svoj posljednji dan na poslu pozvan da istraži ubojstvo djeteta. Osumnjičeni uskoro priznaje zločin, ali znajući da je priznanje došlo tek nakon neprekidnog 20-satnog ispitivanja, policijski instinkti mu govore da čovjek nije kriv, već da postoji serijski ubojica. Dajući svečano obećanje roditeljima ubijenog djeteta da će naći krivca, inspektor napušta svoje prijašnje planove i dalje istražuje slučaj kao privatni građanin. Nagrade i nominacije: Filmski festival u Locarnu (1990) Najbolji snimatelj: Gurbán Miklós Zlatni leopard, nominacija: Fehér György Prevod je uradio Filaret TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2023 u 22:25 |
|
Moj stav je da u prvih 10 minuta iskusan gledalac moze da zna da li vredi da uopste gleda film. Pogledao 10 minuta. Mrzim kad reziser nema sta da filmski kaze i kada kadar koji treba da traje 10-15 sekundi traje nekoliko puta vise. 1/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |