| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vildspor Aka Wildside (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vildspor Aka Wildside (1998)Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2013 u 15:53 |
|
Vildspor (1998) * Wildside * ![]() IMDb Režija: Simon Staho Scenarij: Simon Staho, Nikolaj Coster Waldau Žanr: Drama Jezik: Danski, Islandski, Engleski Država: Danska, Island Trajanje: 95 min Nikolaj Coster-Waldau ... Ossy Mads Mikkelsen ... Jimmy Nukâka ... Jóna Pálína Jónsdóttir ... Anna Savar Örn ... Thorbjörn Jón Sigurbjörnsson ... Jónas Morfar Egill Ólafsson ... Stefán Finnur Jóhannsson ... Sigursveinn Hrönn Steingrímsdóttir ... Thórhildur Film o romansi, samouništenju i vječnom prijateljstvu. Ossy i Jimmy, prijatelji iz djetinjstva iz Copenhagena dijele iskustvo divljeg života na Tajlandu. Prije nekoliko godina Jimmy se je naselio na Islandu gdje živi običnim životom sa svojom porodicom. Šarmantni Ossy koji čuva smrtonosnu tajnu, iznenada se pojavi na Islandu. Jimmy nije oduševljen njegovim dolaskom te je spreman uraditi sve kako bi sakrio svoju prošlost. Prevod je uradio ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |