| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
August (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: August (2011)Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2013 u 16:07 |
|
August (2011) ![]() IMDb Režija: Eldar Rapaport Scenarij: Eldar Rapaport, Brian Sloan Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski, Španski Država: USA Trajanje: 100 min Murray Bartlett ... Troy Edward Conna ... Firm Director Adrian Gonzalez ... Raul Daniel Dugan ... Jonathan Kevin McShane ... Radio DJ / TV Skit Hank Ignacio ... Baby Bernhard Forcher ... Sean Maria Chung ... Lynn Brad Standley ... Devon Priča o dva bivša ljubavnika, Troyu i Jonathanu, koji se ponovno nađu nakon dugo vremena i bolnog prekida. Nakon nekoliko godina provedenih u Španjolskoj, Troy se vraća u Los Angeles i nazove Jonathana, te se želi naći sa njim. Naizgled kava bez obaveza pretvara se u pokušaj da se oživi stara strast. Samo ovaj put nije tako jednostavno, jer Jonathan ima dečka, Raula, ali pokušava donjeti ispravnu odluku. Prevod je uradio aleksa0411 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |