| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kumo no mukô, yakusoku no basho aka The Place Promised in Our Early Days (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kumo no mukô, yakusoku no basho aka The Place Promised in Our Early Days (2004)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2013 u 00:41 |
|
Kumo no mukô, yakusoku no basho (2004) * The Place Promised in Our Early Days * ![]() IMDb Režija: Makoto Shinkai Scenarij: Makoto Shinkai Žanr: Animacija, Drama, Romansa Jezik: Japanski Država: Japan Trajanje: 91 min Hidetaka Yoshioka ... Hiroki Fujisawa (voice) Masato Hagiwara ... Takuya Shirakawa (voice) Yuka Nanri ... Sayuri Sawatari (voice) (as Yuuka Nanri) Unshô Ishizuka ... Okabe (voice) Kazuhiko Inoue ... Tomizawa (voice) Risa Mizuno ... Maki Kasahara (voice) Hidenobu Kiuchi ... Arisaka (voice) Masami Iwasaki ... Emishi Seisakujo Koin / Eki Shanai Announce / Byoin Incho (voice) Eiji Takemoto ... Emishi Seisakujo Koin / TV News (voice) Takahiro Hirano ... Emishi Seisakujo Koin / Daigakuinsei (voice) Takeshi Maeda ... Daigakuinsei / Radio Hoso (voice) Naučno fantastična drama smještena u alternativnu povijest u kojoj je Japan poslije 2 Svjetskog rata podijeljen između pobjedničkih zemalja. Priča se vrti oko tri tinejdžera: djevojke Sayuri, koja pati od čudne bolesti i dječaka Hirokija i Takuya. Dečki pokušavaju shvatiti kako je Sayurina bolest povezana s neobičnim tornjem, sagrađenim na sjeveru Japana. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |