| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mesto Vstrechi Izmenit Nelzya (1979) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mesto Vstrechi Izmenit Nelzya (1979)Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2013 u 18:22 |
|
Mesto Vstrechi Izmenit Nelzya (1979) * Can't Change The Meeting Place * ![]() IMDb Režija: Stanislav Govorukhin Scenarij: Arkadi Vainer, Georgi Vainer Žanr: Avantura, Krimi, Misterij, Akcija Država: Sovjetski Savez Jezik: Ruski Trajanje: 5 epizoda / 359 min Yunona Kareva ... Gruzdeva (5 episodes, 1979) Tatyana Tkach ... Anna Petrovna Dyachkova (2 episodes, 1979) 1945. godina, kraj rata. Sa fronta se vraća mladi poručnik Vladimir Šarapov (Konkin) koji biva raspoređen u MUR (moskovska kriminalistička policija). Odeljenjem koje se bori protiv izvršilaca najtežih krivičnih dela (ubistva, razbojništva) kao i organizovanih bandi rukovodi kapetan Žeglov (Visocki). Najopasnija banda je banda "Crna mačka" koja pravi haos po Moskvi. Naši junaci im, korak po korak, ulaze u trag... Scenario su napisali, braća Vajner, režirao je Stanislav Govoruhin, a glavne uloge su poverene Vladimiru Visockom i Vladimiru Konkinu. Tekst za najavu je uradio didaskal Prevode radi didaskal TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2013 u 16:59 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |