| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La Vie D'adèle Aka Blue Is The Warmest Color (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La Vie D'adèle Aka Blue Is The Warmest Color (2013)Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2013 u 17:59 |
|
La vie d'Adèle aka, Blue is the Warmest Color (2013)
![]() imdb drama; Francuska, 2013. Režija: Abdellatif Kechiche Uloge: Lea Seydoux, Adele Exarchopoulos Scenario: Abdellatif Kechiche, Julie Manoh Trajanje: 179 min. Ocjena na imdb: 6,6/10 Festivali: Zlatna palma u Kanu 2013 Sinopsis Adela ima 15 godina i drži se onoga - devojka mora da izlazi sa momcima! Kada sretne viskog crnomanjastog Tomasa, odmah se zaljubi u njega i izgleda da su joj se svi snovi ostvarili. Međutim, njen život se okreće naopačke kada na ulici sretne Emu, mladu ženu s plavom kosom! Ema će joj otkriti pravu strast, i učiniti da se oseća kao odrasla žena. Adela više ne može da skriva svoju suštinu - ona voli devojke! Strasna i haotična ljubav je na početku... Crno-bijeli stripFilm je adaptacija stripa “Le bleu est une couleur chaude“ Julie Maroh. Strip po kojemu je film dobio engleski naslov crtan je pretežno u c/b tehnici, s time da je samo Emmina kosa u plavoj boji.
Otkrivena u kafićuDok je Lea Seydoux trenutačno vjerojatno najbolja i
najpopularnija francuska glumica mlađe generacije, Adele Exarchopoulos
je debitantica koju je redatelj Kechiche otkrio slučajno – u kafiću.
Marko Njegić - Slobodna Dalmacija Izvor: Filmovanje, Slobodna Dalmacija |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2014 u 16:30 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |