| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pixie Hollow Games (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pixie Hollow Games (2011)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2013 u 01:21 |
|
Pixie Hollow Games (2011) ![]() IMDb Režija: Bradley Raymond Scenarij: Jeffrey M. Howard, David H. Steinberg Žanr: Animirani, Obiteljski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 21 min Mae Whitman ... Tinker Bell (voice) Lucy Liu ... Silvermist (voice) Brenda Song ... Chloe (voice) Raven-Symoné ... Iridessa (voice) Pamela Adlon ... Vidia (voice) Anjelica Huston ... Queen Clarion (voice) Zendaya ... Fern (voice) Megan Hilty ... Rosetta (voice) Jason Dolley ... Rumble (voice) Jeff Bennett ... Clank / Fairy Gary (voice) Daniel Curtis Lee ... Starter Sparrowman (voice) Rob Paulsen ... Bobble / Buck (voice) Kari Wahlgren ... Ivy (voice) Vile se pripremaju za godišnje natjecanje među vilama. Rosetta, vrtna vila, je posebno uzbuđena jer svake godine njezin tim gubi pa se nada da će konačno pobijediti. Ali nije sve tako jednostavno kako se čini jer kao da joj stalno netko podmeće. Prevod je uradio shofar123 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |