| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La classe operaia va in paradiso (1971) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La classe operaia va in paradiso (1971)Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2013 u 03:03 |
|
La classe operaia va in paradiso (1971) * Lulu the Tool * ![]() IMDb Režija: Elio Petri Scenarij: Elio Petri, Ugo Pirro Žanr: Drama Država: Italija Jezik: Talijanski Trajanje: 125 min Gian Maria Volonté ... Lulù Massa Mariangela Melato ... Lidia Gino Pernice ... Sindacalista Luigi Diberti ... Bassi Donato Castellaneta ... Marx Giuseppe Fortis ... Valli Glavni lik je Lulu Massa, brz i marljiv radnik koji visokom produktivnošću podiže normu rada ostalima. Kada mu se jednog dana dogodi nesreća na poslu te ostane bez prsta, biva privremeno otpušten. Tijekom oporavka radikalno mijenja stavove i po povratku na posao nastoji organizirati radnike u sindikat. NAGRADE: Film je nagrađen Zlatnom palmom na filmskom festivalu u Cannesu 1972. godine. Prevod je uradio vladegugy TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |