Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Google Chrome pitanja, problemi, saveti, trikovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Google Chrome pitanja, problemi, saveti, trikovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Google Chrome pitanja, problemi, saveti, trikovi
    Objavljeno: 18.Svibanj/May.2013 u 23:31
Mislim da nemamo temu o Google Chromu.
Za pocetak od mene samo pitanjaLOL:
kako da spustim tabove ispod bookmarks?
Kako da ubacim google toolbarLOL
Kako da namestim da mi middle click otvara neki link u novi tab kao na firefoxu?

Razlog zasto sam se prebacio na Chrome je:
previse mi je postala spora mozila narocito spora kad na guglu pretrazujem slike i srednjim klikom otvaram u vise tabova, onda kad kliknem na svaku sliku da mi je pokaze u pravu velicinu, svako menjanje tabova ide preeeesporo cak i neke slike/sajtove uopste i ne otvori. Pricam o firefox 10, za 20/21 ne znam, imam problema i sa njim u vezi pisanje postovaLOL
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 00:00
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Mislim da nemamo temu o Google Chromu.
Za pocetak od mene samo pitanjaLOL:
kako da spustim tabove ispod bookmarks?
Kako da ubacim google toolbarLOL
Kako da namestim da mi middle click otvara neki link u novi tab kao na firefoxu?

Razlog zasto sam se prebacio na Chrome je:
previse mi je postala spora mozila narocito spora kad na guglu pretrazujem slike i srednjim klikom otvaram u vise tabova, onda kad kliknem na svaku sliku da mi je pokaze u pravu velicinu, svako menjanje tabova ide preeeesporo cak i neke slike/sajtove uopste i ne otvori. Pricam o firefox 10, za 20/21 ne znam, imam problema i sa njim u vezi pisanje postovaLOL

Ostalo... možeš pročitati ima li toga ilki su izbacili ili možda nisu ni omogućili - ali verovatno iz konzole možeš da podesiš postavke - 
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 00:23
Malo pre sam primetio da adressbar je ustvari jedna vrsta google toolbar, pises sta hoces, otvara se google.com sa pretrazenim rezultatima.Wink Hvala.
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2013 u 01:00
Zaboravio sam reći - ne vređaj mi Mozilu, u njoj najbrže učitavam Farmville 2.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2013 u 00:15
Ice, probaj Pale Moon, rasterećenu verziju FF-a. Svi dodaci za FF rade.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2013 u 21:11
Mozda i probam, sad za sad sam zadovoljan brzinom kojom radi chrome. Ili cu da preinstaliram mozilu da vidim da li opet sporo radi ili skroz da je obrisem. Mozda su mozilu usporili addblock, youtube downloader i sl.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2013 u 21:41
Što više imaš instaliran addona, mozzila će ti sve više štekai. Spucaj samo addblock + i ništa ti više ne treba.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2013 u 15:43
Ice, druže, sjećaš se da sam i ja zagovarao FF ko lud i nisam dao da itko govori protiv nje, ali sad već par mjeseci ne odvajam se od Chromea. Neusporedivo bolji, brži i ovo što Daky kaže, samo ti adblock + treba i ništa drugo.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2013 u 01:44
Yep, stvarno brze radi i ne blokira.Wink
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2013 u 17:11
Zna li neko kako da uklonim ove reklame koje
mi se u zadnje vreme pojavljuju na Google
Chrome? Ja ne znam. Cry Bio bih veoma zahvalan
onome ko uspe da mi pomogne. Smile

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 01.Studeni/Nov.2013 u 17:13
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2013 u 17:14
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2013 u 17:17
Фала Ице, имаш пиво кога ќе дојдеш во Виница. Smile
А до тогаш... prijatelmkd LOL

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 01.Studeni/Nov.2013 u 17:17
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2014 u 16:11
Ovih dana chrome svakog startovanja javlja error settings has crashed. I sve mi poremeti, svaki zum na sajtovima gde sam zumirao, download location, bookmarks bar ugasen i sl. Sta se desava? Da li samo meni to radi?
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2014 u 18:19
Meni ne pravi probleme. Confused
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2014 u 19:39
Zašto ne pokušaš reinstal? Možda je izašla nova verzija, ili si ti na beta verziji?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2014 u 23:16
Sve sam probao, obrisao sam komplet sa ccleanerom, obrisao registry, instalirao sam i najnovije verzije beta, i sad zadnju 34.0.1809.0, verujem da ce i sa njom biti isti zajeb.
Nekad nema nekoliko dana problema, nekad pri prvog startovanja izadje neki eror kao preferences not saved, crash settings jbm li ga kako bese.
Nakon tog crash-a, sva podesavanja se izgube, lokacija skinutih fajlova bude default, bookmarks i home button su ugaseni, nemam ni jedan addon instaliran, sve vraca na fabricka podesavanja.
Probacu nakon ovoga da instaliram stariju verziju primer 24 ili 25, da vidim da li ce biti nekih problema. Nije valjda neki virus? Skenirao sam sa avastom, nema problema.
Citao sam po raznim forumima da neki korisnici imaju samo problema sa koriscenjem youtube, otvaranje novih tabova, seckanje/blokiranje i sl.

Ažurirao icemaher - 30.Sijecanj/Jan.2014 u 23:18
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 13:21
Ovaj crash settings me jos uvek zeza na skoro 2-3 dana mi rusi podesavanja, srecom postoji opcija sign in google chrome pa mi bar zapamti raspored bookmarks-a.
Inace danas sam saznao za Maxthon Cloud Browser i primetio sam da radi duplo brze nego chrome, narocito ucitavanje youtube videa, leti.
Jedino sto me nervira sto ne mogu da stavim samo ikonice za bookmarks, mora i tekst.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 14:14
Ne može brže od Opere, samo kad se malo privikneš.
Na vrh
Marijana T View Drop Down
Senior translator
Senior translator
As time goes by

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijana T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 14:19

Originalno postovano od strane MrDaky78 MrDaky78 piše:

Ne može brže od Opere, samo kad se malo privikneš.

Slažem se. Ja imam 4 browsera, IE8,Firefox, Google chrome i Operu. Opera je zakon. Nabolja, napreglednija, najbrža. U Sidebar drži sve Bookmarks sa ikonicama i kratkim tekstom, a speed dial je uvek onakav kavog ste ga podesili.

Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2014 u 21:16
http://www.chrome64bit.com/
Još uvijek bugovito ali poprilično brzo: 64-bitni Chrome. Tko može neka isproba.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.