Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Almost Human (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Almost Human (2013)

Almost Human

Almost Human (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, znanstvena fantastika

Trajanje:

60 min

Autor:

J.H. Wyman

Glavne uloge:

Lili Taylor
  >  Captain Sandra Maldonado
Mackenzie Crook
  >  Rudy Lom
Michael Irby
  >  Detective Richard Paul
Karl Urban
  >  Detective John Kennex
Michael Ealy
  >  Dorian
Minka Kelly
  >  Detective Valerie Stahl
Darren E. Scott
  >  MX-43 '2'
Garfield Wilson
  >  MX-43 '3'
Joe Smith
  >  MX
Anthony Konechny
  >  MX-43 '1'
Tim Kelleher
  >  Reinhardt
Mekia Cox
  >  Anna
Tommy Douglas
  >  Brian Barrow
Laine MacNeil
  >  Emily Wilson
Anthony Konechny
  >  MX 43 '1'

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Almost Human (2013)
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 22:02

Opis:
Upoznajte Džona Keneksa (Karl Urban), policajca koji je preživeo jedan od najvećih katastrofičnih napada na neku policijsku stanicu. Posle buđenja iz 17-mesečne kome, ne seća se ničega, osim da mu je partner ubijen. Džon je u tom napadu izgubio nogu i sada ima visko sofisticiranu nožnu protezu. Ali, ipak odlučuje da se vrati na posao. Po novom mandatu, svaki policajac mora da ima robota kao partnera. Uprkos averziji prema robotima, Džona spajaju sa robotom MX-43. Odjednom, Džon prekida to partnerstvo jer je robot otkrio neke inkriminišuće informacije o njemu. Tehničar Rudi Lom (Mackenzie Crook) upoznaje Džona sa Dorijanom, robotom koji ima neke ljudske emocije. To se inače smatra manom, ali baš u tim "manama" Džon i Dorijan nalaze nešto zajedničko. Džon je praktično polu-mašina, a Dorijan, polu-čovek. Svake nedelje oni će boriti protiv nepravde u Novom svetu, dok će Džon sam morati da istražuje misteriju napada i mitologiju Novog sveta.

Žanr: SF

Ažurirao Gor@n88 - 14.Svibanj/May.2013 u 01:20
Na vrh
SilvioS View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SilvioS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2013 u 01:11
Almost Human će se zapravo pojaviti već u 2013, a u naslovu teme je 2014.
Jao što volim biti cjepidlaka Tongue

Nakon baseball playoffa, Fox planira premjestiti Bones na petak, a u njen termin (ponedjeljak 20:00) staviti ovu seriju. Playoff završi oko 01.11, tako da bi premijera Almost Human mogla biti već 04.11.2013. U svakom slučaju će biti u 11. mjesecu.

Inače, prelazak Bones na petak nije uklesan u kamen. Jer ako Sleepy Hollow bude flop, onda će Fox vjerojatno tu seriju šutnuti u manje gledani petak.

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2013 u 07:36
Rip-off filma I, Robot.
Na vrh
kizo973 View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kizo973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2013 u 13:12
Prijevode možete naći OVDJE. Hvala.
Na vrh
Murasaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Murasaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2013 u 06:55
Hmm...niko ne prevodi seriju. Po meni nije loša, mada je primetan pad kvaliteta u odnosu na pilot koji je bio odličan.
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2014 u 16:58
jel gleda tko ovu seriju???? kakvi su dojmovi u prvih 7 epizoda??? 
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2014 u 19:19
Odgledao ja, za izbegavanje je. 1000 puta viđeno, snimano na silu, jednom rečju razočaranje.
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2014 u 16:33
ok hvala!! nevezano za ovu temu dali je tko gledao Ravensvood.......??? i kakva se cini serija??? hvala
Na vrh
animall View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj animall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2014 u 21:11
meni se serija jaklo dopada pogledao svaku epizodu do sada
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2014 u 13:38

Prevedena je 1 sezona, hvala Evey_W Smile

Titlove mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
kum Odža View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kum Odža Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2014 u 14:26
Ovo je forum za seriju koju sam sa zadovoljstvom pratio a koja je nažalost za II sezonu ukinuta a nije forum za film koji ima isti naslov:ALMOST HUMAN
iz 2013.-720p.BluRay.x264-GECKOS !
kum Odža
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 13:36
Ne znam zašto se bobiška toliko razočarao, ali meni je sasvim ok serija. Sviđa mi se kombinacija dva glavna lika, a kad mi to potrefe, sve ostalo gutam i ne pitam. LOL 
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 01:40
Ovako nesto ukinuti posle par epizoda!Ili je neko bolestan ili su se glumci razbezali?
Na vrh
stoN_Cold View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stoN_Cold Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:44
Imam je i još nisam počeo sa gledanjem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.