Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - igrice, animacije, slike, teme
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

igrice, animacije, slike, teme

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: igrice, animacije, slike, teme
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 22:29

imam nekoliko igrica, podosta tema, još više tonova i slika za mobitel pa ako netko hoće, ako mu treba mogu poslati mailom, besplatno

p.s. neke igice ne rade na svim mobitelima većina ih je za simens m55 ali radit će i na drugim mobitelima

Ažurirao pinkojunior
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2005 u 14:51

posalji meni teme,slike. ja imam dost melodija pa ak oces posaljem ti na mail.

defiant1@net.hr

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 23:49

ajd mi posalji igrice i teme, ja imam dosta tonova i slika

alen.cosic@public.srce.hr

kick-ass
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2005 u 12:49
ajd meni igrice ja imam oko 800 melodija i 500 slika i oko 150 igara
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2005 u 12:50
i teme ak moš
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2005 u 16:39
e tog ima 80mb to neće ići preko maila
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 12:03

koji vi program koristite za prebacivanje igara na mob, probao sam sa MIDway-om ali neće, imate neki prijedlog?

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 13:01
Ja radim sa midway ali moraš imati i još jedan dodatni program kojim moraš praviti jad datoteke od igara i onda ubaciti koji mob imaš
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2005 u 09:04
de reci mi koji je to program i gdje ga mogu downlodirat
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2005 u 14:58
Zove Se JAD MAKER mogu ti ga poslati mailom 200 kb je velik
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2005 u 21:31

ajd ak ti nije problem, pa mi pošalji

thanks

Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2005 u 23:11
ček dis aut  http://dexxa.belkatalog.com/index.php?option=com_content& ;task=view&id=336&Itemid=188
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.