| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bella addormentata aka Dormant Beauty (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bella addormentata aka Dormant Beauty (2012)Objavljeno: 06.Svibanj/May.2013 u 18:00 |
|
Bella addormentata (2012) * Dormant Beauty * ![]() IMDb Režija: Marco Bellocchio Scenarij: Marco Bellocchio Žanr: Drama Jezik: Talijanski, Francuski, Latinski Država: Italija, Francuska Trajanje: 115 min Toni Servillo ... Uliano Beffardi Isabelle Huppert ... Divina Madre Alba Rohrwacher ... Maria Michele Riondino ... Roberto Maya Sansa ... Rossa Pier Giorgio Bellocchio ... Dr. Pallido Gianmarco Tognazzi ... Marito della Divina Madre Brenno Placido ... Federico Fabrizio Falco ... Pipino Šest poslednjih dana iz života Juleane Englaro, lepe žene koja je već 17 godina u komi. Povezuju ih priče iz različitih delova Italije. Različiti likovi, drugačijih sudbina i ideologija, stapaju se u jedinstven doživaljaj životnog nadanja uprkos besmislu koje nas okružuje. Političar mora da odluči da li da glasa za zakon s kojim se duboko ne slaže i tako se ozbiljno suoči s sudom svoje partije. Istovremeno, njegova ćerka Marija učestvuje na javnim demonstracijama ispred bolnice u kojoj leži Juleana. Roberto, njegov brat, nalazi se "s druge strane barikada". Očajan, pomišlja i na samoubistvo i kad izgleda da "nema izlaza", iznenada dolazi do buđenja nade. Prevod je uradio Filaret TITL Izvor:inter.okr |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |