| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lemale et ha'halal Aka Fill the Void (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lemale et ha'halal Aka Fill the Void (2012)Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 21:51 |
|
Lemale et ha'halal (2012) * Fill the Void * ![]() IMDb Režija: Rama Burshtein Scenarij: Rama Burshtein Žanr: Drama Jezik: Hebrejski Država: Izrael Trajanje: 90 min Hila Feldman Razia Israeli Yiftach Klein ... Yohai Mendelman Renana Raz ... Esther Mendelman Ido Samuel ... Yossi Mendelman Chayim Sharir Irit Sheleg ... Rivka Mendelman Yael Tal ... Shifi Hadas Yaron ... Shira Mendelman Intiman pogled u ortodoksno jevrejsko društvo. Priča o 18-godišnjoj devojci, koja mora da se, mimo svoje volje, uda za muža svoje preminule sestre. Šira se upravo spremala za venčanj, ugovoreno od strane svojih roditelja, kada je stigla vest da je njena starija sestra umrla na porođaju. Roditelji sestrinog muža, koji žive u Belgiji već uveliko traže novu ženu za njega. Međutim, niko ne želi da se uda za čoveka koji s drugom ženom ima dete... Širina majka ne želi da prepusti brigu o unučetu drugome, pa odlučuje da svoju mlađu ćerku uda za zeta. Svi Širini snovi o vlastitoj sreći i bezbrižnom domu, izgleda da su zauvek srušeni. Film je bio zraelski kandidat za Oskara 2013. Prevod je uradio sinrazmetni TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |