Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa titlom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa titlom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
korleone View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj korleone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa titlom
    Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 17:52
nadam se da ce se naci neko ko ce mi pomoci oko mog problema: upravo sam postavio jedan titl, ali sam tek nakon postavljanja ustanovio da mi ga gom player ne ucitava. s druge strane, vlc ga cita normalno, kao i neki drugi plejeri. da li je to mozda zbog velicine titla (oko 150 kb) ? unapred hvala na pomoci. u principu nije mi problem, ali navikao sam na gom player i uglavnom sve gledam preko njega.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 18:09
U GOM plejeru ima opcija hide subtitle. Možda ti je to uključeno? Stisni CTRL H.
Na vrh
korleone View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj korleone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 18:33
ma znam ja za tu opciju, koristim ga bas cesto, ali ovo mi se desilo do sada par puta i mislim da je zbog velicine fajla/titla. pokusacu da ga prebacim iz srt u sub ili txt pa cu videti ima li to mozda veze...hvala u svakom slucaju.
Na vrh
korleone View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj korleone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 18:41
pokusao sam, prebacio ga u sub. i radi sasvim normalno...s tim da je taj sub fajl maltene 50% manji, tako da mislim da je u tome stvar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.