| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La noche de los girasoles Aka Angosto (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: La noche de los girasoles Aka Angosto (2006)Objavljeno: 01.Svibanj/May.2013 u 20:08 |
|
|
La noche de los girasoles (2006) * Angosto* * The Night of the Sunflowers * ![]() IMDb Režija: Jorge Sánchez-Cabezudo Scenarij: Jorge Sánchez-Cabezudo Žanr: Krimi, Drama, Triler Jezik: Španski Država: Španija, Francuska, Portugal Trajanje: 123 min Carmelo Gómez ... Esteban Judith Diakhate ... Gabi Celso Bugallo ... Amadeo Manuel Morón ... Vendedor Mariano Alameda ... Pedro Vicente Romero ... Tomás Walter Vidarte ... Amós Cesáreo Estébanez ... Cecilio Fernando Sánchez-Cabezudo ... Beni Petra Martínez ... Marta Nuria Mencía ... Raquel Enrique Martínez ... Julián Mariano Pena ... Rovira Amalia Hornero ... Rosa Luís Mascarenhas ... Federico Nadajući se da će oživjeti grad kroz potencijalne turističke mogućnosti prapovijesne pećine, mještani pozovu speleologa Estebana (Carmello Gomez), da dođe istražiti spilju sa svojim pomoćnikom Pedrom (Mariano Alameda) i djevojkom Gabi (Judith Diakhate) Međutim, dok su čekali da se vrati iz spilje, Gabi je brutalno napadnuta. Bijesni Esteban i Pedro krenu u potragu za napadačem, ali slučaj pogrešnog identiteta dovede do tragičnog čina nasilja. NAGRADE: Pet nagrada i devet nominacija. Prevod je uradio Gaca62 TITL |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2017 u 12:43 |
|
|
Pomračeni um(ovi), serijski ubica, osveta, pohlepa, dinamika (španske) provincije, zamenjeni identiteti...su motivi koje obrađuje ova interesantna, avaj zapostavljena drama-misterija sjajnog ambijenta.
Film se otvara vestima o pronađenom lešu devojke negde duboko u španskoj provinciji, očito delo manijakalnog ubice koji hara sporednim drumovima. Istovremeno, naši junaci, Esteban i njegova supruga Gabi dolaze upravo u kakvu ruralnu oblast kako bi istražili novootkrivenu pećinu od istorijskog značaja. Esteban, kao glavni speleolog (ako sam ubo reč) se sa svojim timom spušta u dubinu pećine, dok milica ostaje na površini, šećkajući se...sve dok na nju ne naleti psihopata u brutalnom napadu...Gabi pukom srećom izvlači živu glavu, no priča ovog filma tek tu počinje... Ne smem reći previše jer je sve u tim finim i dobrim delom nepredvidivim obrtima. Film svakako biva zanimljiv i intrigantan, bez pompe i tipičnih putanja za ovakav tip priča, sve se ubrzo seli u domen puke ljudske prirode i upravo nepredvidljivosti različitih karaktera u nesvakidašnjim situacijama...voleo bih da mogu biti određeniji, no ovo nije analiza filma, na meni je tek da vas zainteresujem (ili ne) temom filma. ![]() Svakako mi se dopao, pre svega ambijent i tretman teme, delom i sam sporogoreći ritam filma, koji ovde prija, dok pohvale zaslužuju i uverljvi glumci. La noche de los girasoles od mene ima samo preporuku. |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2022 u 20:21 |
|
|
Ovo bi bilo možda interesantno tebi, Vračarac, ukoliko ga nisi već overio odavno.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2022 u 23:19 |
|
|
Naravno da ga je gledao, radi se o nezaobilaznom španjolskom
trileru sa ljudima kao nesavršenim bićima koje treba dobro našamarati
prije nego ih se pusti da sami idu tjerati pravdu. |
||
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2022 u 23:38 |
|
|
Posto si danas ubacio dosta osvrta, ili je proradio hdd ili cuvas pa doziras, isto film koji mi se svideo, takodje i La madre muerta. Mada tu je i npr. La isla mínima (Alberto Rodriqez) koji mi nije ostavio neki utisak, dok mi se njegov El hombre de las mil caras mnogo svideo.
Ažurirao AlexDeLarge - 21.Lipanj/Jun.2022 u 23:47 |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2022 u 23:48 |
|
|
Spojih stari SATA disk sa ovom pločom konačno, tu imam nešto svojih tekstova, mada mi je onaj IDE HDD i dalje neoperativan.
Hteo sam više postova danas, no raduckam koješta po stanu pa ne stižem. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |