| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dirty Pretty Things (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dirty Pretty Things (2002)Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 11:17 |
|
Dirty Pretty Things (2002)
![]() Link UK (BBC Films, Miramax), 97 min. drama, thriller Jezik: engleski, španski, francuski, somalski Režija: Stephen Frears Uloge: Audrey Tautou, Sergi López, Chiwetel Ejiofor, Sophie Okonedo, Benedict Wong, Zlatko Buric Scenario: Stephen Knight Ocjena na imdb: 7,4/10 Sinopsis Stephen Frears radi ono što najbolje zna, društveno angažirane filmove sa dokumentarističkim konceptom na krajnje inteligentan i trezven način. Trailer PRIJEVOD Izvor: Filmski.net |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 11:24 |
|
Film socijalne tematike o imigrantima u Engleskoj nije samo društveno osvješten film nego i punokrvni triler gdje se par "drugog reda ljudi" osim što se Don Kihotovski bori za parče hljeba, još tovari na sebe i korumpirane službenike imigracionog ureda, policajce, kriminalce,trgovce ljudskim organima i koga sve ne... Sjajan film... |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 23:45 |
|
Slažem se, odličan.
|
|
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2024 u 23:52 |
|
Ovaj sam davno 'ladno preskočio i izbrisao iz pamćenja.
Problemi imigracije, legalne ili ilegalne, ne zanimaju me i idu mi na živce. Nečijom greškom nabasao sam na nj ponovno. I onda vidim, ma čekaj, to kaže da je triler. A unutra je Zlatko Burić. I dao sam mu priliku. Opis na sajtu je potaman, ne treba više od toga. Moram priznati da priča nije loša. Međutim. Ovo je čista manipulacija gledateljevim osjećajima od ekipe koja god je radila casting. Naime, ilegalku glumi ni manje ni više nego slatka Amelie i onda sve ružno što joj se događa, pa naravno da ću psovati mamicu ološu koji je iskorištava na razne načine. I to je po meni, plus! Samo da znate, kriminala ima, ali trilera... Nema. Ovo je ipak krimi drama sa glumačkom ekipom odabranom bez greške. Unatoč dobroj pripremi scenarija, budimo iskreni, Turci ne bježe u Britanju ilegalno nego su legalno naselili Njemačku. Nigerijci da, ima ilegalaca i po Britaniji i po Irskoj. A za triler je trebalo puno napetijih scena, a ne samo jedna sa upadom imigrantske kontrole pa eto da se može prikeljiti da je triler, a nije. Ako ste i dalje zainteresirani za imigrantske probleme, film će vas opčiniti jer se ne bavi neprilagodbom modernom društvu nego ilegalcima koji uopće ne traže da se mi prilagodimo njima, samo žele preživjeti. Ako vas je tema imigracije prestala zanimati zbog jedno te istog naricanja u svakom drugom filmu kako su useljenici jadni, a domaćini su odvratna bezobrazna gamad, možete preskočiti iako ovdje toga nema. Ostali, kojima je svejedno, kad nemate nešto drugo u planu, slobodno pogledajte. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |