Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zastita posle skidanja sa DVDShrinkom?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zastita posle skidanja sa DVDShrinkom?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zastita posle skidanja sa DVDShrinkom?
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 15:05
Da li na kopijama originalnih DVD-a, sa kojih je prethodno skinuta zastita sa DVDShrink-om, ona ponovo ostaje, tako da se pri svakom sledecem kopiranju ponovno mora skidati, ili je zauvek skinuta, tj. dvd se ne predstavlja vise kao veci od 4.4gb
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
Dick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 22:42
Zaštita ti je zauvijek skinuta.Kada je jednom skines to je to.
Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 22:50
majstore,kada sa anydvd clon-m raspakiraš originalni film i spržiš,onda aktiviraj lisicu anydvd i vidjet ćeš kada stisneš  ikonu key (kljuć) što si napravio vidjet češ neke brojeve ,(to su zaštite).zaštita na originalu ostaje , ali ti se skraćuje vrijeme drugog očitavanja orginalnog filma, jer si več razbio zaštitu .to ti je ta anydvd, za ostale neznam, ali dobar je i dvd schrink.
neznanje ne boli
Na vrh
WhiteKnight5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj WhiteKnight5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 21:25
Kad ja s DVD shrinkom stavim originalni film na komp a posli na prazni DVD, film mi ne želi čitat na DVD playeru nego samo na kompu.
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 22:44
Originalno postovano od strane WhiteKnight5 WhiteKnight5 piše:

Kad ja s DVD shrinkom stavim originalni film na komp a posli na prazni
DVD, film mi ne želi ?itat na DVD playeru nego samo na kompu.

Zato sto ga moras snimiti preko DVD-Files u Neri, jer jedino tako DVD ostale kompatibilan sa stand-alone DVD player-ima za TV
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
WhiteKnight5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj WhiteKnight5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 22:54
Možeš objasnit opširnije šta triba pliz?????
Na vrh
sOn1c View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sOn1c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2005 u 16:10
Mene zanima ovo ,ja shrinkam DVD i sprzim ga na neri i kada ga idem gledati na kompu neki DVD-i mi pocnu brejkat i na kraju sve stane,a neki rade savrseno?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 23:30

Da bi ti radio na DVD playeru moras ga sa DVD shrinkom staviti u komp, znaci Open Disc i pod Re-Author prebacis s desne na lijevu stranu main movie, zatim pod Compression Settings iskljucis sve osim glavnog zvuka i hr titla, stisnes na Backup i kad zavrsi trazit ce te da odmah snimis na DVD ako hoces mozes ako ne stisni Cancel. I sad kad hoces snimiti na DVD odi u Nero odaberes DVD Video i u folder Video sa lijeve strane ubacis sve sto si Backup-ao na hard sa shrinkom, a folder Audio ostavi prazan. Stisni Burn

I zapamti da kad snimas DVD film bilo sa Shrinkom ili sa Nerom uvijek snimaj na DVD+R tako da bi ti trebao raditi.

Oprostite zbog velicine post-a

kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2005 u 10:59
A ako ti nece raditi na DVD playeru iako si snimio na DVD+R, onda probaj na DVD-R. Jer neki playeri citaju +, a neki -
kick-ass
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2005 u 22:13

Zastita uvjek ostaje ko na orginalu...

Program je jednostavan ,a to kaj brejka ja uopce nisam imo problema nikad sa tim : )

A i fimovim mi rade kod frendova i ovo kaj prodajem niko jos nije zvao da ne radi svi su sretni i zadovoljni pa  i ja

Na vrh
Bojan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2005 u 00:44
A zašto DVD+R kaj je on bolji od DVD-R?
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2005 u 19:30
Kada radiš backup diska zaključaj ga na regiju 2 (kartica DVD Region). Ja sam to obavezno radio na svim filmovima koje sam dizao ovim programom. i svaki je radio i na kompu i na linijskom uređaju, bez obzira na + i - format. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2005 u 21:16
pa + ti je vise za filmove i glazbu, a - za slike, a to sto neki citaju + a neki -, ne znam zasto
kick-ass
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2005 u 16:28
Radi se o ratu formata, tj o tome tko će više zgrabit love (kao HD DVD i Blue Ray danas). Kod novijih (unazad 1-2-3 godine) linijskih DVD playera ugrađena je podrška i za + i za - format tako da je sada svejedno. Kod DVD-ROM-ova i DVD RW-a na računalima jedino je ozkaka + i - bitna kod snimanja medija, dok takvi drive-ovi u potpunosti dobro čitaju i jedne i druge medije. Danas mislim da više niti nema DVDRW uređaja koji snimaju ili + ili - format nego su svi Dual DVD snimači. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.