| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
OVERLAY PROBLEM |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LASERKO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: OVERLAY PROBLEMObjavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 10:01 |
|
imam NA LAPOTOPU graficku karticu ATI RADEON 9000 i sad me zanima kako da je naredima da mi baca sliku na tv ali da se ne vidi sto ja radim na desktopu. To mi treba zbog nekih prezentacija gdje bih neke klipove trebao da bacam na platno ali te klipove ja treba da naizmenicno postavljam kad mi kaze profesor koji ce nesto govoriti i sad ja nebi htjeo da se vidi na platnu ono sto ja radim na laptopu. mislim da me kuzite znam namjestiti da ono sto se vidi na desktopu da se isto vidi i na platno ali treba mi samo da se vidi na platnu ono sto se trenutacno pusta a da se nevidi kako ja trazim po laptopu slijedeci clip i stavljam ga na playlistu. malo sam mozda zakomplicirao ali to je t hvala svima na pozitivnom odgovoru |
|
![]() |
|
oko-2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2005 u 11:57 |
|
Odi u Control Panel>Display>Settings i klikni na Advanced i sad pod Overlay tab ukljuci "Theater mode". To ti je za ATI Control Panel, a za CATALYST Control Center nisam siguran tek sam si ga instalirao pa jos nisam ni potrazio P.S. Mislim da je overlay tab nisam siguran jer ga nisam dugo koristio. Ako nije pod overlay trazi pod drugima naci ces sigurno Ažurirao tlisak |
|
|
kick-ass
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |