| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Bling Ring (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Bling Ring (2013)Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2013 u 00:44 |
The Bling Ring (2013)![]() Žanr: komedija, krimi, drama Režija: Sofia Coppola Jezik: engleski Uloge: Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga, Erin Daniels, Nina Siemaszko, Halston Sage, Gavin Rossdale, Stacy Edwards... Premijera: jun 2013. godine Film govori o grupi tinejdžera koji su opsednuti slavnim ličnostima i koji pljačkaju njihove domove koristeći interenet kako bi saznali njihovo kretanje i trenutnu lokaciju. Inspirisan je istinitim događajima, a žrtve su bili Paris Hilton, Lindzi Lohan, Orlando Blum i mnoge druge svetske zvezde. IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2132285/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2013 u 00:45 |
|
Film je u svim medijima najavljen kao "Podivljala Hermiona"
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2013 u 12:59 |
|
|
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2013 u 13:03 |
Hahaha, kad je bičarka opasna! ![]() ![]() ![]() I preluda je ovdje.
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2013 u 20:08 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
mita53
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2013 u 14:50 |
|
zanimljivo je da postoji još jedan film na ovu temu iz 2011.te godine koji je prošao neprimećen.(http://www.imdb.com/title/tt1935749/?ref_=sr_2)
u njemu je sav fokus prebačen na mladića. Sofija je uvela više likova u igru, i fokus prebacila na jedan sporedan lik: devojku koja nije imala hrabrosti da učestvuje u 'akcijama', ali je svoju 'prisutnost' iskoristila za samopromociju. na taj način ona postaje najnemoralniji lik, jer bezobzirno i bezobrazno koristi tuđu tragediju za ostvarivanje ličnih ambicija. palisrano obrazloženje da nema 'diskontinuiteta' u njenom ponašanju je najnemoralniji deo celog filma.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |