Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako spržiti dvd?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako spržiti dvd?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako spržiti dvd?
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 21:03
skinuo sam sa neta jedan dvd, fileovi su .bup, .vob i onaj treći.... stavio sam ih u neru u VIDEO_TS folder pod snimanjem dvda, spržio sam dvd i neradi... sad neznam je li se krvo spržio ili treba napraviti nešto što neznam... nikad do sad nisam snimao dvd filmove pa neznam
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 00:23
malo sam gledao da li dvd-i moraju biti DVD-R ?
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2005 u 23:21
pokusaj ponovo na DVD-RW i ispitaj kako radi
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 23:05

a imaš DVD pržilicu...

O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 23:23
Originalno postovano od strane dragon-fly dragon-fly piše:

a imaš DVD pržilicu...

Zivile stare teme......LOL
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 00:55
jel ti ne radi samo na DVD playeru ili i na kompu
kick-ass
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 07:47
Kada rezes imas video DVD pa on sam napravi  AUDIO_TS i VIDEO_TS. Samo prevuces SVE fajlove u  VIDEO_TS i Nero sam proveri da li je sve ok.  Trebalo bi da radi i ako  sam napravis doticne foldere pa  narezes  kao  obican   DVD.  Jedino ne znam da li ti folderi bas moraju biti velikim slovima. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.