| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Croods (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Croods (2013)Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2013 u 19:06 |
![]()
Porodica Croods kreće na uzbudljivo, i zastrašujuće putovanje...
Naime, Croodsi su praistorijska porodica koja živi u pećini. Život im je
dobar i spokojan. Iznenada svijet počinje da se mijenja; počinju da se
pomijeraju kontinenti. To mijenja cijeli svijet, pa i porodicu Croods
koja je primorana da krene na jedno dugo uzbudljivo putovanje...
Film je u kinima od marta 2013 godine. Žanr: Animacija / Avantura / Komedija Režija: Kirk De Micco i Chris Sanders Glasove posuđuju: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone... filmonizirani ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 22:10 |
|
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2013 u 11:51 |
|
Idem ga danas gledati sa ženom i kćerkicom.
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2013 u 20:00 |
|
Simpa crtić za djecu. Ima par provala, ali sve u svemu i njie baš nešto dobar. Važno je da se moja curica dobro provela
![]() Ažurirao Salvador - 06.Travanj/Apr.2013 u 20:01 |
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 09:28 |
|
gledala ga nekidan u kinu... bas je zakon crtic, nama se pravo dopao..
mozda sto mi muz isti Grug iz crtica![]() moze-stani-moze-stani-može-stani
![]()
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 20:43 |
|
Kako pećinske ljude možemo videti tek u skupštinskim prenosima, te u emisijama turbo-folk i onih (šatro) humorističkog sadržaja, Dreamworks nam ovim crtaćem pokazuje i onu vedriju, blesaviju, svakako i čovečniju stranu dobrih starih pećinskih ljudi. Priča je ovo o porodici (otac, majka, troje dece, i neizbežna tašta) koji su okruženi tolikim opasnostima kamenog (ili kog već) doba, da se pridržavaju vrlo strogih pravila kako bi unutar takvog jednog sveta sačuvali žive glave. Problem je u tome što je najstarija kći sada buntovni tinejdžer kojoj se ne sviđa sva ta strogost i opasanost zidinama sigurne pećine i ona želi da svet doživi svojim okama, upoznajući se sa toliko toga novog i zanimljivog. Još i veći problem su zemljotresi koji urušavaju pećinu i ovu blesavu porodicu ostavljaju bez stene nad glavom, čime oni bivaju primorani, po prvi put u njihovom životu, da krenu na uzbudljivi road trip u potrazi za novim domom. Na tom putu ih čekaju brojne opasnosti, sulude i urnebesne avanture, nova poznanstva... Svideo mi se prilično Fina je animacija, ima zbilja prelepih kadrova sveopšte jurnjave, biće da je u ovom slučaju dobro pokriven taj 3D deo (to će, doduše, znati oni koji su ovaj crtač overili u bioskopima), likovi su živopisni, zabavni, ima i lepog humora, glasovi su vrlo dobri (Emma Stone, Nick Cage, Ryan Reynolds...) i iznad svega je ovo vrlo lepa pa i višeslojna priča o odrastanju, te o tome koliko nam deca mogu proširiti vidike, filmić koji slavi otkiće sveta i uzbudljive avanture. Ažurirao puppet_master - 05.Srpanj/Jul.2022 u 20:51 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |