Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HELP !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HELP !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Valter View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HELP !!!
    Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2003 u 03:10

Vozdra svima!!!

Molim Vas ako neko ima slucajno kakav jednostavan FREEWARE programcic za kataloge CD-a, gdje mogu ubacivati naslove CD-a po kategorijama (npr. filmovi, igre, programi) i ako je moguce da sadrzi ispis istih. Program mi treba za kucnu upotrebu.

Hvala unaprijed!!!

Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2003 u 10:29

Ja ti koristim CD Catalog Expert 

Name: Evidence s/n: 5621-2610  ili Name: DBC TeAM s/n: 3920-1881

Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2003 u 01:38

Ma imam ti ja nesto slicno al trazim nekakav katalog gdje cu upisivati naslove CD-a bez da moram imati CD u CD romu

Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2003 u 00:17
Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2003 u 11:12
Pa odna ljepo napiši to sve u Excel-u
Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2003 u 22:31

Meni treba nesto slično ovom http://www.download.co.yu/index.php?stranica=brojac&ime_arhive=http://solair.eunet.yu/~kedza/DEMOSetup.EXE ali da je freeware. Ili mozda ovakav http://www.download.co.yu/index.php?stranica=brojac&ime_arhive=CD_Katalog_v2.0.zip samo sto ne radi pod XP-om ili je problem u necemu drugom al nemam pojma sta je .

U svakom slučaju hvala na trudu !!!

Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2003 u 22:46
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.