| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ne prima platu u PSŽ: Bekam igra za decu Pariza! |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ne prima platu u PSŽ: Bekam igra za decu Pariza!Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 22:08 |
|
|
Englez će u Parizu zarađivati 175.000 evra nedeljno, ali će sav novac ići u humanitarne svrhe deci Grada svetlosti
Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka odjeknulo je nekoliko transfer eksplozija, a jedna od najjačih stigla je iz Pariza gde je doputovao Dejvid Bekam.
Englez će narednih šest meseci svoju karijeru upotpuniti igranjem i za bogati Pari Sen Žermen. Važno je naglasiti još jednom bogati PSŽ, pošto će Bekam u Francuskoj dobijati dobar novac za svoje fudbalske usluge, ali će sav novac ići u humanitarne svrhe! - Neću primati platu. Odlučili smo da moja plata ide jednoj lokalnoj dobrotvornoj organizaciji za decu u Parizu. Veoma smo uzbuđeni i ponosni zbog toga - otkrio je 37-godišnji Englez. Šestomesečna saradnja vredna je 175.000 evra nedeljno, koje će pokloniti u dobrotvorne svrhe lokalnoj deci Pariza. - O ovome smo razgovarali neko vreme i konačno se dogodilo. Izabrao sam Pariz, jer sam video šta klub pokušava da uradi. Ovo je klub koji će imati uspeha u narednih 15-20 godina. Ovo je nešto što raste i čast mi je što sam izabran da budem deo budućnosti - rekao je Bekam. Bekam je siguran da može da pomogne timu iako ima 37 godina. - Mogu da trčkaram. Nisam izgubio na brzini jer, iskreno, nikad nisam ni bio previše brz. Kada igram posvećen sam 150 odsto. Ne očekujem da igram svaku utakmicu, ne očekujem da budem starter. To moram da zaslužim. Za mene je Karlo Ančeloti jedan od najboljih trenera za koje sam igrao. Ovaj dolazak je zanimljiv na više nivoa. – ispričao je Bekam. Bekam je istakao da bi došao u PSŽ i da se nije plasirao u osminu finala Lige šampiona. - Verujem u projekat koji pravi ovaj klub. Igranje u Ligi šampiona je samo bonus. Nisam učestvovao u tom takmičenju nekoliko godina, a imao sam sreće da ga u prošlosti osvojim, znam koliko je važan klubovima – dodao je poznati fudbaler. Legendarni vezni igrač nije siguran da li će u PSŽ-u okončati karijeru. - Ne znam da li će mi ovo biti poslednji ugovor. Ljudi spekulišu o tome već nekoliko godina, ali ja nastavljam da igram i potpisujem ugovore. Videću kako ću se osećati, želim da igram koliko god mogu. Fudbal je moja strast, uvek je bila. Kada igram fudbal, nikada nije važna veličina ugovora – rekao je Bekam, koji će sa 37 godina biti jedan od najstarijih fudbalera u francuskoj Ligi 1. izvor: telegraf.rs |
||
|
||
![]() |
||
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 22:09 |
|
|
svaka čast majstoru
|
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2013 u 09:36 |
|
|
Svaka čast.
Kamo lepe sreće da i ostali krenu njegovim putem.
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 858 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2013 u 16:51 |
|
|
Ovo samo dokazuje kolika je on velicina od coveka!Igracina svetske klase i pravi humanitarac! Bravo Beckame!
PS:Cekam da cujem sledecu pesmu Ajs Negrutina na temu o Beckamu ![]() |
||
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
||
![]() |
||
Bardemov sin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Dejton, Ohajo Status: Offline Points: 490 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 09:40 |
|
|
Manipulacija narodnim masama, njega i one njegove anoretkinje!!!
A, što se tiče same igre, osim vrhunskog osećaja za centaršut i dugačak pas, nije imao ništa drugo. A beše nadmen kao da je Pele, pa je dobio i par crvenih koji su njegove timove koštale eliminacije. |
||
![]() |
||
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 13:36 |
|
|
||
![]() |
||
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 14:34 |
|
|
Jaka stvar! I ja sam deset meseci bez plate radio na TV Avali a moja plata je išla za decu Željka Mitrovića.
![]()
|
||
![]() |
||
Bardemov sin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Dejton, Ohajo Status: Offline Points: 490 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 15:03 |
|
|
Dobro, ti bar znaš da su pare otišle onima kojima su stvarno potrebne...
|
||
![]() |
||
seaport
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 877 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 15:07 |
|
|
Dobro, lik ume da privuce paznju medija. U 35 godini kada su karijere mnogih fudbalera mrtve, on ce ovim potezom vratiti svoje ime u zizu javnosti i naplatiti sve od reklama. Svaka cast njegovom menadzeru i ljudima koji se brinu o njegovom imidzu. Dosao je u grad svetlosti, centar modne industrije, plivace kao riba u vodi.
Ažurirao seaport - 07.Veljaca/Feb.2013 u 15:13 |
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 19:32 |
|
|
Koga uopšte boli dupe da li daje pare od srca ili da bi podigao sebo rejting?
Ko to uopšte može da razlikuje motive bogatih i slavnih? Strogo posmatrano, iskreno humanim se može smatrati samo čovek koji donira nešto u dobrotvorne svrhe, a da pri tome ostane anoniman. S obzirom da su takvi retki, ja kažem - samo neka svi buržuji daju, a o motivima neka brine onaj ko nema pametnija posla. |
||
|
|
||
![]() |
||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 20:17 |
|
Kako znaš, kad je anonimno ![]() Na temu. Beksu su uvijek ljudi voljeli osporiti njegove fudblaske kvalitete a evo sad kad učini humani gest, i to osporavaju. Čak i da jeste to tako, ružno je čovjeku osporavati jedan lijep gest bez ikakvih konkretnih dokaza. |
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 20:44 |
|
|
Pa ne znam tačno šta statistika kaže, ali ti govorim za one krupnije donacije koje izađu u javnost.
Pa zna se tako što se objavi vest tipa "donator je želeo da ostane anoniman" ili "ne zna se ko je donirao". |
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 21:55 |
|
+1 Ažurirao bojanadj - 07.Veljaca/Feb.2013 u 21:56 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:05 |
|
|
Došao sam čisto iz znatiželje. Mislio sam da Bojana komentira Beckhamove slobodnjake.
![]() Kad sam već tu, on mi je OK, ali ona njegova baš i ne. |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:08 |
|
Ima neke neoženjene dugare?! Što me niste ranije obavestili da je o tome reč?! ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:11 |
|
|
Zar nisu o tome pisali u Burdi?
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
Bardemov sin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:40 |
|
Pa poenta i jeste da se nešto osporava, jer čim niko ništa ne osporava, meni to smrdi na nameštaljku. Kada je nešto jednoglasno, te se stvari treba bojati. Što se tiče fudbalskih kvaliteta, nikada nije bio vrhunski igrač, koji bi mogao da sse poredi sa onim najboljima. |
||
![]() |
||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 23:18 |
|
Meni je opet u ovom slučaju to bezveze. Čovjek je donirao pare za djecu a oni njega dočekali na nož. Glede fudbalskih kvaliteta, slažem se da nije bio u klasi sa npr. Zidanom i sličnim ali je bio izuzetno koristan igrač. Slobodnjake i centaršut je imao perfektan, može se reći da je njegova lopta bila "pola gola" + što je imao nevjerovatnu radnu naviku, taj čovjek može na prste jedne ruke nabrojati koliko je treninga propustio u karijeri. |
||
![]() |
||
seaport
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 877 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 23:23 |
|
Nije poenta da se stalno nesto osporava vec da covek dozvoli sebi da se opusti, pogotvo u vezi stvari koje ga zivotno ne doticu poput ove.Ako to nije slucaj, covek upada u stanje paranoje koje oslikavaju prva i druga recenica posta. Naravno, zavera mracnih sila je to sto je covek " koji ne poseduje fudbalske kvalitete" neko u koga se kune ostrvska fudbalska javnost. Oni nemaju pojma kako izgleda vrhunski igrac, a veliki broj ih upravo igra u njihovoj ligi Ažurirao seaport - 07.Veljaca/Feb.2013 u 23:29 |
||
![]() |
||
Bardemov sin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2013 u 00:17 |
|
|
U pravu si za ovaj prvi deo. Malo pre sam i sam hteo napisati da stvarno ne znam zašto i pišem o tamo nekom jebenom Englezu, za koga mi, narodski rečeno, šište jajca, kao i za svaki njegov potez. Takođe je tačno i da sam paranoičan, ali večina mojih paranoja je zasnovana na empirijskim iskustvima, kao i nekoj činjenici koja stoji u okviru razuma.
Što se tiče ovih rečenica, to nisu autentično moje misli, nego sam ih preuzeo od mnogo većih umova, pošto se u potpunosti slažem s njima. Njih sam izneo kao uopštenu konstataciju, ne misleći na konkretno ovaj slučaj s Bekamom, ovako uzgred. Čim neko mišljenje nema alternativu, tu se krije neka mnogo velika neistina, jer svi totalitarni sistemi počivaju na tim dogmama. Naravno, ovu konstataciju ne iznosim u pogledu Bekama, nego samo objašnjavam šta sam imao na umu kada sam govorio da osporavanje nečega, nije apriori negativna stvar. Za ovaj drugi deo, pitanje je senzibiliteta i šta neko podrazumeva pod vrhunskim fudbalom. Za mene ostrvsko javno mnjenje nije nikakav vrhovni autoritet kome bi ja, po automatizmu morao da se priklonim. Pratim fudbal od pete godine, i ni po jednom mom kriterijumu on nije bio vrhunski(osim centaršuta, koji ipak nije duša fudbala). To su bili neki drugi igrači, ali to je naravno u granicama subjektivnog rezonovanja. Ja sam voleo igrače kao što su Zidan, Ronaldinjo nekad, Ronaldo, Romario, Sinjori, Del Piero, Toti, Rivaldo, Kaka, Piksi, Kantona itd. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |