| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Girl (TV) (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Girl (TV) (2012)Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2013 u 18:58 |
|
The Girl (2012) ![]() IMDb Režija: Julian Jarrold Scenarij: Gwyneth Hughes, prema djelu Donalda Spotoa Žanr:Drama Jezik: Engleski Država:Velika Britanija,Južna Afrika,USA Trajanje: 91 min Sienna Miller ... Tippi Hedren Toby Jones ... Alfred Hitchcock Imelda Staunton ... Alma Reville Hitchcock Conrad Kemp ... Evan Hunter Penelope Wilton ... Peggy Robertson Angelina Ingpen ... Melanie Candice D'Arcy ... Josephine Milton Carl Beukes ... Jim Brown Kate Tilley ... Rita Riggs Aubrey Shelton ... Maitre D Leon Clingman ... Ray Berwick Patrick Lyster ... Bob Boyle Film snimljen prema djelu Donalda Spotoa, priča je o Alfredu Hitchcocku najvećem magu psihološkog trilera, za koje je pažljivo birao glavne glumice, nordijske plavuše i koje je sve zvao jednostavno: The Girl Jedna od njih bila je i Tippi Hedren, nepoznata manekenka koju je Hitchcockova žena Alma opazila u TV reklami. Dok je pokušavao da od nje napravi savršenu Hitchcock-plavušu iz svoje mašte, postaje opsjednut nemogućom željom da osvoji njenu ljubav. Njeno odbijanje samo su još više podgrijavala njegovu opsesivno-posesivnu želju, ugrožavajući obje karijere, da bi na kraju prerasla u želju za surovom osvetom. NAGRADE: 2013: Golden Globes, USA; Tri nominacije 2012: Satellite Awards Jedna nominacija Prevod je uradila Vedrana S. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |