Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software > BLURAY i HDTV
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako da znam da li je film 3D?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako da znam da li je film 3D?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
svladimir View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svladimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako da znam da li je film 3D?
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 14:05
Postovani,

Kupio sam LG led tv i htio bih uzivati u 3d sadrzajima.

http://www.lg.com/us/tvs/lg-47LM6700-led-tv

Sporedio sam Dredd 3d koji jeste 3d sa Hangover 2 koji nije 3d ali sa konvertorom, skoro da nema razlike??

Skinuo sam film u full hd 3d- koji zauzima 30GB i kada sam ga pustio na mom tv-u imao sam klasican utisak 3d dubine isto kao i sa filmom koji nije 3d sa ukljucenom konverzijom 2d-3d koji tv poseduje. Da li mozete da mi pomognete da li sam kupio dobar led televizor i koje jos napredne tehnike mogu koristiti sa njim, podesavanje 3d dubine i ostalo.

Hvala
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 14:07
Korisničke upute?
Google?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 14:10
Kakav je takav je - kupio si ga. Sad je kasno za pitanja... To si trebao PRE kupovine.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 15:11
Nikad ne mogu da shvatim takve ljude, kupe i onda eeeej zasto nece ovo da cita, zasto ovo, zasto ono, epa druze pre kupovine stick u ruke i proveri sve sto cita/sto ne cita pa tek onda uzimaj.
Sto ne probas neki sample sa youtube-a 3d na tv-u, pa tako ces znati da li je ok. Ne moras odma 30gb da skidas bez potrebe.
Na vrh
svladimir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svladimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 16:14
@Senitel thnx
@darie komentar van pameti

da li sam ja rekao da nesto nece da procita?
da li vi gospodo citate pitanje?

radi se o dojmu 3d dozivljaja, a drugo su licne expresije
o uredjaju koji sam uzeo za home cinema...

svakako ovakvi vasi komentari koji su bez ikakve pomoci nisu potrebni!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 16:22
Originalno postovano od strane svladimir svladimir piše:

@darie komentar van pameti

da li vi gospodo citate pitanje?

Ne, koje pitanje? LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 16:30
jel imas dobre cvike??LOLLOL ako se ne varam to je cinema onaj.. znaci trebaju ti polarizirajuce real d cvikeLOL

i da.. tehologija za 3d tv-e je odlicna kod tih modela lg-tv-a, ali bas i nemas nesto za gledatLOL

a kako da znas dal je film 3d.. znas po tome dal ti iskace ko iz tv-a ili neLOL

stavi krpu pored tv-a.. i pusti pirane 3d film... i za 10 min provjeri dal je krpa mokra.. po tome ces najbolje znat dal je 3dLOL

Ažurirao cersei - 13.Sijecanj/Jan.2013 u 16:35
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 16:39
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

stavi krpu pored tv-a.. i pusti pirane 3d film... i za 10 min provjeri dal je krpa mokra.. po tome ces najbolje znat dal je 3dLOL

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
svladimir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svladimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 17:06
Hvala cersei.. sto se tice cvika, 4 para sam dobio uz tv, na njima pise lg cinema 3d... naravno ima iskakanja, kao primer radi ice age 4 ili ostale animacije, ali mi nije bilo jasno kod download-ovog 3d filma i obicnog 1080p sa ukljucenom konverzijom, skoro da nema razlike, mada hvala na postu... mislis da je dobar tv?
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 17:48
jeep dobri su ti tv-i,bacila sam oko i ja na jedanBig smile, da te cvike sto si dobio su real 3d svike..
sto se tice kvalitete gledanje FPR iliti cinema 3d ,je trenutno najbolja tehnologija za gledat tv, znaci puno je ugodnije za gledat od aktivnog 3d-a, manje bola, finija slikaBig smile i jeftine cvikeBig smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 01:04
Originalno postovano od strane svladimir svladimir piše:

Hvala cersei.. sto se tice cvika, 4 para sam dobio uz tv, na njima pise lg cinema 3d... naravno ima iskakanja, kao primer radi ice age 4 ili ostale animacije, ali mi nije bilo jasno kod download-ovog 3d filma i obicnog 1080p sa ukljucenom konverzijom, skoro da nema razlike, mada hvala na postu... mislis da je dobar tv?

Ja imam Samsung 3d, pa ne znam koje su sve opcije tvog TV, ali moj npr ne pušta filmove koji imaju 6.1 zvuk, niti one koji su Full SBS, pa pazi kada skidaš 3d filmove.

Što se tiče tvog prvobitnog pitanja, 95% 3d filmova ima jako malo scena sa "iskakanjem" iz TV i uglavnom se sve svodi samo na dubinu. Iskakanja ćeš najviše imati u crtaćima (pored Ledenog doba, dobar je poslednji Madagaskar, dok je Brave tanak sa 3D scenama), a u ostalim filmovima tek tek ponekad. To nema veze sa TV već su jednostavno takvi filmovi i ne preostaje ništa drugo nego užvati u ostalim mogućnostima TV do nekih novih filmova kada bude više 3D scena. Wink

Ažurirao bojanadj - 14.Sijecanj/Jan.2013 u 01:06
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 15:13
Kupis fino lepo 50gb cd, stavis na njega film original 3d. Kupis 3d player i dobijes kvalitet koji zelis i si ocekivao. Sve drugo nije to to. Probana stvar.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 18:12
Siguran način utvrđivanja  da li je film 3D:

- provjeriti da li je film američki
- odgledati film do kraja
- ako film nema apsolutno nikakvu priču - sigurno je 3D
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
billykid View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj billykid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 18:42
Ajde ako moze neka preporuka nekog 3D filma sa dosta efekata posto sam skinuo par 3d filmova ali nema nikakvog iskakanjaLOL dok samo na 3d crtacima koje sam skinuo ima dosta 3d efekata
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.